Klanten waarderen ons met een 9.7
 
Binnen 7 werkdagen geleverd
Incl. Protexx vlekkengarantie
Gratis bezorging NL & BE
5 jaar garantie
Incl. Protexx vlekkengarantie
Vloerkleed VIGGO
Vloerkleed VIGGO

Afmeting: 160 x 230 cm
Materiaal: Viscose

Vloerkleed By SIDDE Viggo

Viggo laat een subtiel verloop in kleurgebruik zien. Viggo Sun verandert van goudgeel naar oud roze. En Viggo Ocean van grijs naar blauw. Door de verschillende kleurtonen ontstaat er dieptewerking in het kleed. De vloerkleden Viggo zijn goed te combineren bij een hoekbank in een uni kleur bijvoorbeeld. Het materiaal bestaat uit 100% viscose wat zorgt voor een makkelijk onderhoud. Ook Viggo is voorzien van een backing waardoor het kleed vlak op de grond ligt en een ondertapijt niet nodig is. 

Bekijk hier alle design vloerkleden van By SIDDE. 

Design vloerkleed kopen

By SIDDE heeft vloerkleden ontworpen die prachtig blenden met de zitbanken. De vloerkleden zijn handgemaakt en hebben allen een formaat van 160x230cm. Je kan een vloerkleed, ook wel karpet genaamd,  in de breedte voor je bank leggen of juist in de lengte. Afhankelijk van de ruimte in je kamer, plaats je de poten van de bank op het kleed, of leg je het kleed voor de bank. Als je het vloerkleed iets van de bank aflegt, oogt de opstelling luchtiger.

De vloerkleden houden we op voorraad en zijn snel leverbaar. We versturen ze per GLS naar je toe.

 

Vloerkleed VIGGO

€ 299.00

    Stof

Kies een variant

Wat is de levertijd??

De levertijd is binnen 7 werkdagen. Regio Noord, Oost en Zuid kunnen een uitloop hebben naar 9 werkdagen levering, afhankelijk van de logistieke planning.

icon

Configurator

Stel gemakkelijk, in een aantal stappen jouw design bank samen via onze By SIDDE configurator. Kies jouw favoriete model, de stof, kleur en vervolgens de pootkleur.  

icon

Snelle levering

Wij streven ernaar om binnen 7 werkdagen gratis te leveren binnen NL.

icon

Geweldige support

Vragen? Opmerkingen? Stuur ons een mail, bel ons of vul ons contactformulier in op onze contactpagina en je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.