Klanten waarderen ons met een 9.7
 
Binnen 7 werkdagen geleverd
Incl. Protexx vlekkengarantie
Gratis bezorging NL & BE
5 jaar garantie
Incl. Protexx vlekkengarantie
Vloerkleed ZEB
Vloerkleed ZEB
Vloerkleed ZEB

Afmeting: 160 x 230 cm
Materiaal: Wol

Vloerkleed By SIDDE Zeb

Zeb is verkrijgbaar in twee tinten; een grijs-blauw-achtige tint of in een ivoor-wit achtige tint. Zeb heeft een wat hogere pool die zich in lussen van verschillende dikte verspreiden over het karpet. Heerlijk zacht voelt Zeb aan.  Zeb is een zwaar kleed gemaakt van 85% wol en 15% katoen. Doordat het zo zwaar is, ligt het mooi vlak op de grond en is een backing niet nodig. Heb je een gladde ondervloer, zoals parket of plavuizen, dan is het voor de veiligheid wel aan te raden er een ondertapijt onder te leggen.

Design vloerkleed kopen

By SIDDE heeft vloerkleden ontworpen die prachtig blenden met de zitbanken. De vloerkleden zijn handgemaakt en hebben allen een formaat van 160x230cm. Je kan een vloerkleed, ook wel karpet genaamd,  in de breedte voor je bank leggen of juist in de lengte. Afhankelijk van de ruimte in je kamer, plaats je de poten van de bank op het kleed, of leg je het kleed voor de bank. Als je het vloerkleed iets van de bank aflegt, oogt de opstelling luchtiger.

De vloerkleden houden we op voorraad en zijn snel leverbaar. We versturen ze per GLS naar je toe.

Vloerkleed ZEB

€ 399.00

    Stof

Kies een variant

Wat is de levertijd??

De levertijd is binnen 7 werkdagen. Regio Noord, Oost en Zuid kunnen een uitloop hebben naar 9 werkdagen levering, afhankelijk van de logistieke planning.

icon

Configurator

Stel gemakkelijk, in een aantal stappen jouw design bank samen via onze By SIDDE configurator. Kies jouw favoriete model, de stof, kleur en vervolgens de pootkleur.  

icon

Snelle levering

Wij streven ernaar om binnen 7 werkdagen gratis te leveren binnen NL.

icon

Geweldige support

Vragen? Opmerkingen? Stuur ons een mail, bel ons of vul ons contactformulier in op onze contactpagina en je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.