Scandinavische design 4 zits bank kopen

Bezorging 7-9 werkdagen
30 dagen proefzitten
Gratis bezorging & retour >€50
5 jaar service & vlekkengarantie
Geld-terug garantie

2 resultaten gevonden

Vanaf € 799.00

3-zits, 4-zits

Vanaf € 899.00

3-zits, 4-zits

Scandinavische Design 4-zitsbank kopen

Er zijn veel soorten en maten zitbanken. Hoe weet je welke maat geschikt voor je is. Hier kan je op letten:

Wat is een 4-zits bank? 

De aanduiding die de bank mee krijgt voor zijn maatvoering is afhankelijk van de breedte van de zitkussens en de breedte van de armleggers.  Een Knud 4-zits bank heeft 2 zitkussens van 100cm breed. In totaal is de breedte van je bank, tussen de armleggers gemeten, dan 200cm. Daar komen de breedtes van de armleggers nog bij. Dat bepaalt de totale breedte van je bank. De Scandinavisch geinspireerde, By SIDDE Knud 4-zits heeft een totale breedte van ruim 250cm. De maat kan iets variëren vanwege het materiaal gebruik qua stof en schuim. 

De zitbreedte van een 4-zits bank?

By SIDDE Remus 4-zits bank heeft eveneens een binnenmaat van 200cm tussen de armleggers. De totale breedte is meer dan 250cm inclusief de armleggers. Er zijn geen wettelijke regels om te bepalen hoe breed nu een 2-zits bank, 3-zits bank of 4-zits bank  moet zijn. Let daarom op de binnenmaat zodat je kan inschatten of de bank groot genoeg voor je is om op te zitten of liggen. Gemakkelijk je bank samenstellen? Gebruik dan onze configurator.  

Met hoeveel mensen kan je op een 4-zits bank zitten?

Niet iedereen is hetzelfde natuurlijk. Gemiddeld genomen wordt er gerekend op een zitbreedte van 50cm per persoon. Maar je zit niet strak naast elkaar. Je houdt altijd wat ruimte tussen de zitplekken. Op een bank met binnenmaat 200cm heb je precies  plek voor 4 personen zonder tussenruimte.  Dat is niet ideaal. Realistisch gezien kun je hier goed met 3 volwassenen op zitten. Of 4 kinderen, dat past ook prima. 

Bekijk hier ook onze 3-zitsbanken.