Scandinavische design hoekbank kopen

Bezorging 7-9 werkdagen
30 dagen proefzitten
Gratis bezorging & retour >€50
5 jaar service & vlekkengarantie
Geld-terug garantie

6 resultaten gevonden

Vanaf € 1499.00

Hoekbank links

Vanaf € 1399.00

Hoekbank links

Vanaf € 1499.00

Hoekbank links

Vanaf € 1399.00

Hoekbank rechts

Vanaf € 1499.00

Hoekbank rechts

Vanaf € 1499.00

Hoekbank rechts

Scandinavische Design hoekbank kopen

Een hoekbank geeft veel zitplaatsen voor de hele familie. Je kan er lekker languit op liggen, zelfs voor 2 personen is er plek om te relaxen.

Hoe is een hoekbank samengesteld?

Een hoekbank bestaat uit meerdere delen. Ook wel een modulaire bank genoemd. De hoekbanken van By SIDDE bestaan uit 2 delen; een 3-zits met 1 armlegger en een dormeuse. Een dormeuse is een element dat uitloopt in een vast poefgedeelte. Daardoor oogt de bank luchtig. Hij wordt niet afgesloten door een tweede armlegger. Stel je eigen hoekbank samen met behulp van onze By SIDDE Configurator

Hoe koppel je een hoekbank aan elkaar?

Middels een koppelsysteem aan de onderzijde van de bank, worden de 2 elementen gekoppeld. Aan de ene bank is dit een metalen happer, en aan de andere bank een driehoekvormige metalen pin. Door de banken tegen elkaar aan te schuiven op de zelfde positie, trekken de elementen zich vast. Wil je de banken los koppelen? Door 1 van de 2 elementen iets op te tillen, klikt de connector los. 

Heeft een hoekbank valling in de zitting?

Om het juiste comfort en luxe in een bank te verkrijgen, wordt er valling aangebracht. Valling betekent dat de zitting naar achteren schuin weg loopt. Het niveau aan de voorzijde van de zitting en het niveau aan de rugkant, loopt met 3 tot 5cm af. Hierdoor ontstaat een iets schuine hoek, wat een comfortabel gevoel geeft. 

Kan ik mijn hoekbank delen los plaatsen?

Onze hoekbanken zijn aan de zijkanten doorgestoffeerd. Dat betekent dat de stof op de zitting ook aan de zijkant doorloopt. Je ziet geen lelijke, andere stof of haken waarmee de bank moet worden vast gezet. Niets is in het zicht. Het koppelsysteem zit onder de bank en de grote metalen happer, kun je onder de bank wegdraaien zodat hij niet zichtbaar is. De elementen kunnen los worden geplaatst, maar het is niet zo fraai. Vanwege de valling in de bank loopt de zitting niet recht, dat valt niet op als de bank aan elkaar zit. Maar als je ze los plaatst wel. Het is wel mogelijk, maar de hoekbanken zijn er eigenlijk niet voor gemaakt om los te plaatsen. 

Combineer onze hoekbanken met 1 van onze Scandinavische vloerkleden.