banner By SIDDE

[Actie beëindigd] Win een By SIDDE woonkamer make-over t.w.v. ruim 3000,-.

Gepost op 01-05-19 in Actie By SIDDE

[Actie beëindigd] Win een By SIDDE woonkamer make-over t.w.v. ruim 3000,-.

Ja, de titel verklapt het al. De gehele maand augustus maak je kans op een woonkamer make-over ter waarde van ruim 3000,-. Na een succesvolle eerste editie hebben we besloten weer iemand blij te maken met een compleet nieuwe woonkamer! Vorige keer won Willianne een geweldig interieur met in de hoofdrol bank Sommer. Bekijk hier het resultaat. Dit keer zetten we onze nieuwe bank Mads in de hoofdrol. In combinatie met verschillende mooie items uit onze collectie en een super mooie samenwerking met IXXI en It's about Romi gaan we er weer een super eindresultaat van maken.
 

Wat houdt deze By SIDDE woonkamer make-over precies in?

Instagram volgers kunnen in de gehele maand augustus kans maken op een woonkamer make-over, met in de hoofdrol een bank van By SIDDE. De winnaars van de woonkamer make-over winnen een nieuw interieur - uitgevoerd door onze interieurstylisten - ter waarde van ruim 3000,-. De winnaar wordt bekend gemaakt op dinsdag 3 september.


1. Gratis mini interieuradviesplan inclusief geheel verzorgde make-over

Van onze professionele interieuradviseurs krijg je vooraf een mini interieuradviesplan thuisgestuurd. Voorafgaand zullen de interieurstylisten bij je thuis komen voor een kennismaking. We bekijken de desbetreffende ruimte en maken op basis van onze voorwaarden en jouw wensen en voorkeuren een passend voorstel. In dit plan gebruiken we de meubels en accessoires die in onze actievoorwaarden zijn opgenomen.

 

Hoe maak je kans op de interieur make-over t.w.v. 3000,-?

Je maakt kans op onze interieur make-over door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief en een reactie te plaatsen onder het bijbehorende Instagram bericht. We zijn benieuwd waarom jij graag zou willen winnen. 

 

Hoe maak je extra kans?

• Deel een foto op Instagram van jouw huidige woonkamer met de hashtag #bysiddedroom en tag ons in de foto.

 

Lees hier de actievoorwaarden voor deze actie.  

 

Dit vind je vast ook interessant!