banner By SIDDE

De 4 voordelen van de stalenkit van By SIDDE.

Gepost op 26-07-18 in Trends

De 4 voordelen van de stalenkit van By SIDDE.

Tegenwoordig is het niet meer vanzelfsprekend, dat je de stoffen van een bank rustig thuis kan bekijken. Wij hebben ervoor gekozen om dit wel mogelijk te maken. Maar waarom is het nou zo fijn om een stalenkit te hebben, voordat je een bank besteld? Wij zetten de 4 voordelen voor je op een rijtje. 

Op je device lijkt alles anders.

Het is te vergelijken met het kopen van een gekleurd kledingstuk online. Je koopt een jasje en wanneer hij thuis bezorgd wordt valt de kleur toch iets anders uit dan op je beeldscherm. Iedereen heeft wel eens een soortgelijk iets meegemaakt, toch? Mede hierom adviseren wij, voordat je een bank besteld bij ons, een stalenkit op te vragen. We proberen uiteraard de kleur op de foto zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te laten komen, maar wij kunnen niet garanderen dat de foto op jouw beelscherm net zo eruit ziet als bij ons. De stof thuis in handen kunnen hebben, geeft gewoon veel meer informatie over de kleur en de stof.
 

 

Design bank Remus

Combineren met andere items in je interieur.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om de kleur bij de verschillende items in je interieur te bekijken. Past de kleur van de nieuwe bank ook goed bij onze fauteuil? Of past de bank bij onze gordijnen? Of misschien nog wel de belangrijkste vraag, past de kleur bij de kleur op onze wand? 

 

De kleur bekijken in verschillend daglicht.

Het is belangrijk om de stof te bekijken op de plek waar de bank komt te staan. Het licht is bepalend voor de kleur van de stof. 'S ochtends kan de kleur heel anders lijken dan aan het einde van de middag bijvoorbeeld. 

Design bank Frode 

Loving is Sharing

En als kers op de taart mag je de stalenkit ook nog houden. Maar natuurlijk zouden wij het wel heel erg leuk vinden als jij je familie, vrienden of de buurman er blij mee maakt, nadat jij de keuze hebt gemaakt. Hoe meer By SIDDE fans, hoe mooier, toch? 


 

Wil je meer weten over onze stoffen? Klik dan hier. Of wil je graag een gratis stofstalenkit van jouw favoriete model bestellen? Klik dan op de gewenste bank in de shoppagina, vervolgens vind je aan de rechterkant, onder de knop 'bestellen' de knop 'bestel een gratis stofstalen kit'.Wij hopen dat jij ook snel mag genieten van ons Scandinavisch Design. 

 

 

 

Dit vind je vast ook interessant!