De leukste woonfeitjes van 2020 op een rijtje!

HALLO SEPTEMBER. Deze maand zetten we de leukste woonfeitjes voor je op een rijtje. Wanneer spreken we bijvoorbeeld van een Tiny House? En hoe vaak verhuizen we als Nederlander gemiddeld in ons leven? Interessante vragen waar we in dit artikel antwoord op gaan geven.


WOONFEITJE 1: Wist je dat we officieel spreken van een TINY HOUSE bij een woonoppervlak van maximaal 50m2? ⁠

Volgens Tiny House Nederland moet je uitgaan van een kleine, volwaardige, vrijstaande woning van maximaal 50 vierkante meter. Het is een nieuwe woonvorm met een duidelijke filosofie. Tiny house-bewoners willen doorgaans het milieu zo min mogelijk belasten.

Wij hebben de perfecte bank die past in een Tiny House. Ontdek onze design topper BRUN met een fijne lengte van 195cm en een prijs v.a. 799 euro. BRUN is een kleiner compact maar toch stijlvol design, verkrijgbaar in diverse trendkleuren.

Wil je toch liever gaan voor een andere (hoek)bank? Dan is de BORRE of de FRODE de ook een stijlvolle optie.WOONFEITJE 2: De 4 vaakst uitgestelde klussen in huis

 

Het wordt tijd om deze 4 woonklussen af te vinken want wist je dat het afvinken van je to do list zorgt voor een comfortabeler huis en rustiger hoofd?

Welke klussen stel jij al lange tijd uit?⁠  

1. Muurtje Verven ⁠
2. Plinten (vast)zetten⁠
3. Lekkages verhelpen
4. Lamp voor peertje kopen


Foto: @ellefotografie
 

WOONFEITJE 3: Wist je dat we gemiddeld 7 keer in ons leven verhuizen?  

Hoe vaak ben jij al verhuisd en verhuis je alle meubels mee of is het een reden voor een nieuw interieur? ⁠ 

Hoekbank SOMMER By SIDDE


WOONFEITJE 4:  De 5 redenen voor het wisselen en vernieuwen van je meubels

 1. Een veranderende levensfase geeft inspiratie voor nieuwe meubels

De kans is klein dat je in je studentenperiode dezelfde woonstijl had als dat je nu hebt. De verschillende fases in ons leven zorgen voor verschillende wensen en persoonke stijlen voor ons interieur

2. Verhuizen maakt ruimte voor nieuwe meubels

Niet iedereen vind het leuk om bij het verhuizen alle meubels mee te nemen. Verhuizen is dan ook 1 van de meest gegeven redenen om te kiezen voor nieuwe meubels.

3. De kinderen worden groter

“Oh, oh. Als de kinderen maar niet de bank vies maken of als trampoline gebruiken. Als de kinderen groter zijn, kopen we nieuwe meubels want dan is iedereen er voorzichtiger mee.”

Kinderen die groter worden is een goede reden voor nieuwe meubels.

 Al zijn onze banken standaard Protexx behandeld en is de kans op een blijvende vlek kleiner. De meest voorkomende vlekken vallen namelijk onder het garantieplan van 5 jaar. Natuurlijk blijft een lichtere bank altijd gevoeliger voor zichtbare vlekken. Wil je voor save gaan? Kies dan een grijstint en ga voor een donkerdere kleur.

4. We krijgen een nieuwe vloer in huis

De vloer is heel bepalend voor de sfeer in huis. Onze By SIDDE bank Sommer in Warm Grey past bijvoorbeeld heel erg mooi op een gietvloer. Ga je voor de SOMMER in Off White dan is een houten vloer weer erg mooi, want dit geeft veel warmte. Verander je van vloer, dan kan het dus zijn dat niet alle meubels meer matchen en er word gekozen voor een compleet nieuwe stijl. Ben je benieuwd welke kleuren het beste aansluiten bij jouw (nieuwe) vloer? Vraag dan gratis een stofstalenkit aan van je favoriete design.

5. Ik vind een nieuwe woontrend erg bij ons passen

Wie van interieur houd vind het over het algemeen ook leuk om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van wonen. Een nieuwe woontrend is een reden om het interieur aan te pakken en d.m.v. kleine aanpassingen kun je vaak al een heel nieuwe stijl creëren. By SIDDE verkoopt niet alleen banken maar bijvoorbeeld ook vloerkleden, koffietafels en kussens. Door een aantal accenten toe te voegen met kleur is een interieur in een aantal kleine stappen al snel heel anders.


We helpen je graag.

Ma - Do: 9.00 - 17.00
Vr: 9.00 - 15.00

ideal
bancontact
visa
paypal
afterpay
klarna.svg
thuiswinkel
Je winkelmand (0)
Totaal 0,00
Bekijk order
Terug naar shop