De vijf populairste banken van 2019!

Wat zijn de trends op het gebied van banken in 2019? What is hot, and what is not?

Kleur

Ja! Het mag weer, kleur in je interieur. We zijn uit de economische crisis. Dat merken we in de fashion maar ook in het interieur. Vrolijke, grote grafische prints en veel kleur zijn hip. Nu koop je een bank natuurlijk niet voor een jaar om hem daarna weer te vervangen. Het is een grote aankoop. Dus denk goed na over de kleur die je kiest. Een uni kleur laat zich makkelijker combineren dan een bank met een patroon stof. Een voorbeeld van een kleurrijke bank van By SIDDE is model Knud. Kies voor geel of blauw, een echt statement in je huis.

 

Velours of fluweel

Rijke stoffen, lekker zacht. We willen nestelen op de bank, het moet aaibaar zijn. Velours of fluwelen stoffen hebben een hoge pool zoals je dat noemt. Als je met je hand over de stof gaat zie je een vleug ontstaan. Veloursstoffen of fluwele stoffen passen helemaal in de hotel chique trend, ook wel boutique genaamd. Een voorbeeld van een bank met velours bekleding van By SIDDE is het Scandinavische model Frode.

Hoekbank

De hoekbank blijft een topper. Vooral als je kamer iets kleiner is, kun je beter kiezen voor 1 royale bank, dan meerdere, kleinere meubelen. Om het luchtig te houden is een hoekbank opstelling met een 3-zits 1 arm en daaraan vast een recamiere of dormeuse een slimme keuze. Dat betekent dat je aan 1 kant van de bank een armlegger hebt en het andere deel heeft een open einde. Dat kan een bank zijn zonder armlegger, waar je een losse poef tegen aan kunt zetten. Of een recamiere waar de bank overloopt in een los poefdeel. De bank bestaat in totaal uit 2 delen. Een voorbeeld van een bank met uitlopend poef gedeelte van By SIDDE is model Sommer.

 

Scandinavisch

Een Scandinavische bank herken je door zijn ranke vormgeving. Luchtige modellen, meestal wat hoger op de poot en niet te royaal in maatvoering. Als je de bank combineert met zachte kleuren, zoals pasteltinten of grijstinten, en dit toepast in een lichte kamer met een witte vloer of witte wanden, dan waan je je in Denemarken. Een voorbeeld van een ranke bank hoog op de poot van By SIDDE is model Frode

Nonchalant

Een bank mag er nonchalant uitzien. Wat losser gestoffeerd, niet zo strak, niet te netjes. Eigenwijze plooien geven de bank karakter. Een bank is om op te leven en niet om naar te kijken. Je wil er op kunnen zitten, languit liggen en televisie kijken of een dutje kunnen doen. Een voorbeeld van een bank die nonchalant wordt in gebruik is model Knud van By SIDDE.

 

Onze bankstellen kan je hier online kopen in onze webshop!

 

We helpen je graag.

Ma - Do: 9.00 - 17.00
Vr: 9.00 - 15.00

ideal
bancontact
visa
paypal
afterpay
klarna.svg
thuiswinkel
Je winkelmand (0)
Totaal 0,00
Bekijk order
Terug naar shop