De voordelen van onze gratis Protexx vlekkenbehandeling.

Wanneer je een nieuwe Scandinavische bank koopt wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben en hem dus ook zo lang mogelijk schoon houden. Dit kan o.a. door hem goed te onderhouden. Eens per week stofzuigen met een zachte mond en af en toe afnemen met een licht  vochtige doek. Maar wat is dan de Protexx behandeling van By SIDDE en wat zijn de voordelen?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wat doe je als je bijvoorbeeld een rode wijn vlek op je bank hebt? Of een klodder mayonaise? De Protexx vlekkengarantie van By SIDDE biedt uitkomst.

Wat is Protexx?

Protexx is de naam van een vuil- en vlekwerendmiddel welke is ontwikkeld door de firma ORANJE Furniture Care. Het is een vloeistof die wordt ingespoten op de gestoffeerde bank en een beschermlaagje geeft op de stof waardoor vuil en vloeistof minder snel kan intrekken. De vlek blijft als het ware op de stof liggen waardoor deze makkelijker te verwijderen is. By SIDDE spuit de bank in een stofvrije cabine in met de vloeistof en laat deze drogen. Daarna pakken we de bank in de transporthoes en leveren we de bank bij je thuis. Je ontvangt in de mail een PDF met het Protexx Garantie Certificaat.

Wat kost Protexx?

Als je een stoffen bank laat impregneren, dan wordt de Protexx garantie per zitplaats berekend. De meeste winkels rekenen hiervoor 50 euro per zitplaats. Dus voor een 3-zits bank wordt voor een Protexx behandeling 150 euro berekend. Maar voor een 2.5-zits bank ook. Een halve zitplaats wordt gerekend als 1. Voor een hoekbank wordt 6 zitplaatsen gerekend, dus 300 euro! By SIDDE vindt het belangrijk dat je zorgeloos van je bank kan genieten en wil je daarvoor niet op extra kosten jagen. Dus een bank van By SIDDE wordt standaard geimpregneerd met 5 jaar Protexx garantie. 

 

 

Hoe lang heb ik Protexx garantie?

Je krijgt 5 jaar Protexx vlekkengarantie bij aankoop van een By SIDDE designbank. Daar betaal je niets extra’s voor. Je krijgt in de mail een PDF van jouw garantiecertificaat. Bewaar hem goed!

Welke vlekken vallen onder de garantie?

Deze vlekken vallen onder de garantie:

Dranken, zoals: koffie, thee, chocolademelk, cola, vruchtensap, wijn, bier en likeur.

Voedingsmiddelen, zoals: tomatensaus, jus, pindakaas, chocoladepasta, jam, ketchup, mayonaise, curry.

Alle af- en uitscheiding van mens en zoogdier, zoals: transpiratie, huidvet, bloed, urine, braaksel, ontlasting.

LET OP: vuil op het gestoffeerde meubel ontstaan door normaal gebruik, vallen niet onder de garantie

Oeps, ik heb een vlek! En nu?

Als er een vlek in de stof komt verwijder dan de vaste bestanddelen zoveel mogelijk met een eetlepel. Gebruikt nooit een mes of iets anders scherps. Plaats daarna een vochtige theedoek met onthard water (bronwater) op de plek en laat dit drogen. De theedoek trekt door zijn absorberende werking zoveel mogelijk van de vlek uit de bekleding. Let op: nooit schrobben of deppen op de vlek. Als je zelf de vlek niet kunt verwijderen, bel dan het service center T 0031 357 5411. Het service center geeft advies hoe de vlek te verwijderen. Als dat niet lukt, wordt een product toegestuurd of wordt er een afspraak gemaakt om bij jou thuis de vlek te verwijderen.

Heb je vragen? Laat het ons dan weten. We helpen je graag, zodat je lang kan genieten van ons Scandinavisch Design. 

 

www.oranjefurniturecare.com
Oranje Furniture Service Concepts
Oranje B.V.
Lübeckstraat 19

7575 EE Oldenzaal (NL)

T. +31 (0)541 – 570 400
F. +31 (0)541 – 570 401

We helpen je graag.

Ma - Do: 9.00 - 17.00
Vr: 9.00 - 15.00

ideal
bancontact
visa
paypal
afterpay
klarna.svg
thuiswinkel
Je winkelmand (0)
Totaal 0,00
Bekijk order
Terug naar shop