banner By SIDDE

Hello August: Ontdek deze maand verschillende woonstijlen. Voor elke stijl een passende By SIDDE design bank.

Gepost op 30-07-20 in Wooninspiratie

Ontdek deze maand verschillende woonstijlen, voor elke stijl een bijpassende By SIDDE bank.
Hello August: Ontdek deze maand verschillende woonstijlen. Voor elke stijl een passende By SIDDE design bank.

Hello August: Ontdek deze maand verschillende woonstijlen. Voor elke stijl een passende By SIDDE design bank.

De By SIDDE design banken kunnen vrijwel met alle woonstijlen gecombineerd worden. Heb jij een typische scandinavische, industriele of misschien een Scandi Boho stijl? Dan laten wij je allemaal voorbeelden zien, van de perfecte bank voor jouw stijl. Geen idee welke stijl het beste bij jou past? Geen probleem. Hieronder vind je allemaal verschillende woonkamers met een passende By SIDDE bank

Scandinavisch

Woonstijl Scandinavisch. Een huis dat rust uitstraalt door gebruik van soft design, lichte kleuren en afwisselend strakke lijnen. ⁠

Ontdek hieronder Scandinavische interieurs met een bijpassende By SIDDE bank.⁠ Hier zie je hoekbank Sommer in de kleur Off White, de 2,5 zits Frode in de kleur Stone Grey, de compacte hoekbank Borre in Sand White en de hoekbank Mads in Taupe Grey.

 

Industrieel

Woonstijl industrieel: stoer en robuust. Een interieur met opvallende accenten, contrasten en ruwe materialen. 

Ontdek de industriele woonstijl en de bijpassende By SIDDE design banken. Een mooie robuuste en stoere hoekbank is definitief de hoekbank Sommer! Zie hieronder weergegeven in de kleuren Warm Grey en Off White. De compacte, zachte hoekbank Borre in Sand White of de gewilde Mads in Taupe Grey passen ook perfect bij het industriele plaatje. 

 

 

Scandi Bohemian

Woonstijl Scandi Bohemian: Ibiza feeling samen met een vleugje Stockholm. Zachte, natuurlijke materialen en ton-sur-ton kleuren.

Deze twee woonstijlen zijn een combinatie van strakke lijnen en gezelligheid. Hieronder vind je dé bijpassende By SIDDE bank om jouw woonkamer helemaal af te maken. Hoekbank Mads (Taupe Grey) past zich aan elke stijl aan en is een echte eyecatcher. Een fijne compacte rechte bank is de By SIDDE design bank Brun (Sand Cream), die met de beukenhouten poten perfect in het Scandinavische design past. Ook Remus (Anthracite Grey), een strakke rechte bank met stoere uitstraling, past in deze zachte en warme stijl.

 

 

Welke stijl past het beste bij jou? Ben je er nog niet uit en twijfel je welke By SIDDE bank het beste in jouw interieur past? Wij helpen je graag.

 

 

Dit vind je vast ook interessant!