banner By SIDDE

Juli – Inspiratie voor een zomers By SIDDE interieur

Gepost op 02-07-20 in Wooninspiratie

Juli – Inspiratie voor een zomers By SIDDE interieur

Juli – Zomer & strand, inspiratie voor een zomers interieur

Een nieuwe maand, een nieuw thema. In dit artikel nemen we je virtueel mee op reis en geven we je tips hoe je stijlvol kan wonen, geinspireerd op de zomerse vormen en kleuren.

 

 

 

J U L I - ZOMER, STRAND & INSPIRATIE VOOR EEN ZOMERS INTERIEUR

Al helemaal klaar voor de zomervakantie? En is je huis en interieur al ‘zomer-proof’? Het mooiste seizoen van het jaar is er weer! De zomer beloofd mooi te worden en we kunnen heerlijk gaan genieten van het zonnetje in je tuin. Dit doen we niet alleen in onze tuin maar ook binnenshuis. We geven je tips om jou interieur zomer-proof te maken. 

 

 

 

INSPIRATIE VOOR EEN ZOMERS INTERIEUR

Maak gebruik van natuurlijke kleuren en materialen in lichte tinten, zo haal je de zomer in huis. Hoe lichter een ruimte is, des te zonniger het zal lijken. Natuurlijke kleuren geven een gevoel van frisheid en vrolijkheid. Onze banken zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke tinten.

 

 

 

EEN MOODBOARD HELPT JE SFEER BEPALEN IN JE INTERIEUR

Een moodboard is een soort collage, een verzameling van foto’s en afbeeldingen waarmee je ziet welke sfeer je in de woonkamer, keuken of badkamer wilt neerzetten. Het helpt je bij het maken van keuzes. Probeer zoveel mogelijk een en dezelfde stijl te kiezen, dit geeft eenheid. Als je voldoende plaatjes hebt, kun je keuzes gaan maken. Houdt de plaatjes bij elkaar en kijk wat het beste bij elkaar matcht.

 

 

NEEM DE ZEE ALS INSPIRATIEBRON 

Zo haal je de strandsfeer in huis: Wie houdt er nou niet van het strand? De zon op je gezicht, het zand tussen je tenen en een wijd uitzicht over zee. Creëer je eigen strandsfeer in huis! De  strand heeft een prachtig kleurenpalet: diepblauwe zee, de witte schelpen, het uitgestrekte zandstrand; Voeg een subtiele strandsfeer toe, door bijvoorbeeld indigoblauw. Maar ook de combinatie van verschillende zand(strand) kleuren, staan mooi! Gebruik geurtokjes om de frisse geur in huis te halen. 

 

Wil je meer inspiratie opdoen? Klik hier voor de inspiratiepagina.  

Dit vind je vast ook interessant!