Kan je ergens proefzitten op de banken van By SIDDE?

Heb je een bank van By SIDDE ontdekt, maar zou je er toch graag eerst even lekker in willen zitten? Dat kan, maar niet op de manier dat je waarschijnlijk gewend bent. By SIDDE is namelijk een online merk dat inspeelt op de veranderende markt. We hebben geen tussenkomst van showrooms en/of winkels. Onze banken worden alleen online verkocht, mede hierdoor kunnen we snel leveren (binnen 7 werkdagen) en onze banken tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Maar hoe kan ik dan mijn bank testen? We vertellen je hier graag meer over. Lees je mee?

 

Ontdek het Scandinavische design van bank Knud in kleur Vilty 800 Graphite Grey. 

 

 

Proefzit bij jou thuis

We begrijpen dat het best spannend kan zijn om een bank te bestellen, zonder dat je erin hebt gezeten. Daar hebben we dan ook wat op bedacht. We bieden de mogelijkheid om de bank thuis in jouw eigen omgeving te testen. Je krijgt van ons 30 dagen de tijd. Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. 

Je krijgt het volledige bedrag teruggestort. Je wordt hier per email van op de hoogte gebracht. Het bedrag ontvang je maximaal 14 dagen nadat de herroepingsmelding is ontvangen. (Mocht de bank beschadigd geraakt zijn tijdens de 30 dagen testperiode, dan wordt het bedrag met inhouding van de waardevermindering aan je teruggestort.)

 


 Ontdek het Scandinavische design van bank Frode in kleur Pluche 101 Taupe Grey. 

 

Uiteraard proberen we er alles aan te doen om een retour te voorkomen. Tenslotte wordt iedere bank, met veel passie in onze fabriek, speciaal op bestelling gemaakt. Daarom staan we 24/7 klaar voor al jouw (woon)vragen. Kom je er niet helemaal uit, vraag ons dan gerust! Zo kan je een weloverwogen beslissing maken.

 

Een gratis By SIDDE stofstalenkit

Om de keuze nog wat gemakkelijker te maken hebben we ervoor gekozen om per bank stalenkits samen te stellen. Hierin zitten alle stof en kleurmogelijkheden van het model. Wil je weten waarom het handig is om voorafgaand een stalenkit te ontvangen? Lees dan hier verder. :-

 

 Ontdek het Scandinavische design van bank Sommer in kleur Pure 807 Off White.

 

 

Benieuwd wat klanten over ons schrijven?

We zijn sinds april gestart in Nederland met By SIDDE en de reacties van mensen die een bank hebben gekocht zijn heel goed. We hebben zelfs een 9,6 op Kiyoh. Daar zijn we natuurlijk super trots op. Alle beoordelingen lees je via de volgende link. 

 

We helpen je graag.

Ma - Do: 9.00 - 17.00
Vr: 9.00 - 15.00

ideal
bancontact
visa
paypal
afterpay
klarna.svg
thuiswinkel
Je winkelmand (0)
Totaal 0,00
Bekijk order
Terug naar shop