Kleurrijk wonen met By SIDDE bank Knud!

Het is de oktober woonmaand. Dat betekend dat de weken bol staan van wooninspiratie.  Zo was er de vtwonen woonbeurs en is er van 20 t/m 28 oktober ook nog Dutch design week in Eindhoven. Bij deze wat inspiratie op het gebied van kleurrijk wonen met de By SIDDE bank Knud.

 

Kleurrijk zitten

Je kunt er bijna niet omheen, het Scandinavische model Knud is er in verschillende mooie kleuren. De bank heeft een royale afmeting en is hierdoor de ultieme bank om heerlijk op te relaxen. Je kunt het zo kleurrijk en speels maken als je zelf wilt. Wij hebben in dit geval gekozen om Knud in Honey Gold te combineren met veel wit en zwart. Hierdoor wordt de bank een echt statement in je interieur. Misschien iets te heftig voor in jouw interieur, maar mooi om naar te kijken. Vooral ook om vrolijk van te worden. 

 

 

Zachtaardig fris wonen

Bank Knud wordt uitgevoerd in een 100% polyester met een wollen vilt optiek. Het geeft de bank een zachte uitstraling en dit zorgt er voor dat je avonden lang wilt bankhangen... :-) Bank Knud in Ocean Grey komt helemaal tot z'n recht in deze grote witte ruimte. De grote/hoge ramen met het daglicht, de strakke meubels en de accessoires zorgen samen voor een fris en tijdloos geheel. 

 

Stijlvol warm wonen

Als je je graag omringt met veel warmte en design, is dit sfeervolle en uitnodigende palet echt iets voor jou. Knud in Graying Brown heeft een gezellige warme uitstraling en door de mix van rijke tinten met veel pigment en eenvoudige houten meubels ontstaat een ruimte waarin iedereen zich op zijn gemak zal voelen.

 

 

Welke combinatie is jouw favoriet? Alle banken van By SIDDE worden binnen 7 werkdagen, afhankelijk van de regio waarin je woont thuisbezorgd. 

 

 

 

 

We helpen je graag.

Ma - Do: 9.00 - 17.00
Vr: 9.00 - 15.00

ideal
bancontact
visa
paypal
afterpay
klarna.svg
thuiswinkel
Je winkelmand (0)
Totaal 0,00
Bekijk order
Terug naar shop