Ontmoet de nieuwe hoekbank Borre van By SIDDE in bouclé stof

Ontmoet onze nieuwe Scandinavische design bank: hoekbank Borre. De allerzachtste bank uit de collectie van By SIDDE kunnen we wel stellen. In dit blog artikel vertellen we je graag meer over onze nieuwe topper en de bijbehorende fijne Bouclé stof!

 

Een vriendelijke en compacte hoekbank

⁠Een compact en uniek silhouet in de vorm van een hoekbank. Dit was het uitgangspunt voor deze nieuwe Scandinavische bank. De huidige hoekbanken Ole, Mads en Sommer zijn groot van formaat en niet geschikt voor iedere woonkamer, dus werd het tijd voor een compacter model. Borre heeft een breedte van 2.81m en een diepte van 1.45m. 

 

 

 

Een design met verfijning en comfort

Het resultaat is een strak en slank silhouet met getrokken detailkussens. Verfijning en comfort stonden daarbij centraal. De vriendelijke vormen, de ademende zachte bekleding en het betaalbare prijskaartje €1399.00 maken het plaatje compleet. Ideaal dus voor de kleinere woonkamers.

 

 

 

De stof Bouclé: in de interieur wereld een trend van nu

Laten we verder gaan met de stof, het eerste wat menigeen zal opvallen als je de bank bekijkt. In de interieurwereld wordt deze stof ook wel Bouclé genoemd. Ook wel bekend als de “Chanel stof”. In de jaren 50 een geliefde stof bij de Franse modehuizen. Die stof gaan we steeds meer zien in onze interieurs. De stof is heerlijk zacht, helemaal van deze tijd en kenmerkt zich door een oppervlak van zachte nopjes. ⁠De stof is straks verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren.⁠ ⁠

 

 

Verkrijgbaar met een bijpassende losse hocker

Wil je bij je bank Borre toch wat extra ruimte creëren? Dan is deze hocker zeker een uitstekende aanvulling op deze bank. Met het bijvoegen van deze hocker kun je heerlijk met je benen omhoog genieten van het zitcomfort van de comfortabele bank Borre! Ook is het mogelijk de hocker als bijzetter te gebruiken bijvoorbeeld.

 

 

 

Laat je ons weten of bank Borre jouw nieuwe favoriet is? Bekijk onze binnenkijkers voor meer wooninspiratie. Of bekijk bank Borre hier

 

We helpen je graag.

Ma - Do: 9.00 - 17.00
Vr: 9.00 - 15.00

ideal
bancontact
visa
paypal
afterpay
klarna.svg
thuiswinkel
Je winkelmand (0)
Totaal 0,00
Bekijk order
Terug naar shop