Op de bank met Esther in haar Scandinavische interieur.


Op de bank met Esther in haar Scandinavische interieur. In dit artikel vragen wij Esther onder andere naar naar woonstijl, komen we meer te weten over haar inspiratie bronnen en verteld ze waarom er gekozen is voor de Sommer in Warm Grey. Ben je benieuwd? Laten we de ontdekkingsreis dan snel beginnen. 

 

Waar heb je By SIDDE voor het eerst ontmoet? 

Een vriendin van mij schrijft interieur-blogs en ik vroeg haar of zij nog tips had voor een mooie bank die in mijn interieur past. Ze wees me gelijk op de site van By SIDDE. Ze kent mijn stijl en ik wist meteen dat dit een goeie tip was. 

 

 

 

Welke By SIDDE bank heb je thuis en waarom heb je voor dit design gekozen? 

De Sommer was de eerste bank die ik op jullie site zag en ik vond hem gelijk prachtig. Deze bank is wel groot, dus ik ben gelijk gaan meten of hij in mijn woonkamer zou passen. Toen ik wist dat het paste, heb ik gelijk een setje met kleurstalen besteld. Binnen een paar dagen had ik de stalen in huis en nog een week later was de bank er al. De eenvoud en het strakke design van deze stoere bank spreekt me erg aan. Gecombineerd met een paar mooie kussens en een plaid staat hij geweldig in mijn interieur. Daarnaast is deze bank ook heel praktisch door de hoogwaardige kwaliteit van de materialen en de koudschuim toplaag, waardoor de bank perfect in vorm blijft. 

 

 

Hoe zou je je woonstijl omschrijven?

Scandinavisch. De natuurlijke en basis elementen van deze woonstijl geven mijn interieur een warme uitstraling. Ik houd van design en eenvoud, maar het moet wel huiselijk aanvoelen. Door gebruik te maken van houten meubels creëer je die warmte en gezelligheid. Ik volg overigens niet klakkeloos de nieuwste trends op, het moet wel bij me passen.

 

Waar haal jij jouw inspiratie vandaan?

Door het bladeren in woontijdschriften, het lezen van interieurs-blogs en van Pinterest.

 

Als je By SIDDE in één zin zou omschrijven? Wat zou je dan over ons zeggen?

By SIDDE maakt waar wat het belooft; mooi design, kwaliteit door het gebruik van hoogwaardige materialen, service, betrouwbaar en duurzaamheid.

 

 

Ben je in het bezit van een mooie By SIDDE bank en wil je ook deelnemen aan dit gezellige interview? Stuur ons dan een mailtje! Er zijn nog een paar plekken vrij. Volgende maand gaan we opnieuw iemand ontmoeten... 

 

Auteur: By SIDDE
Fotograaf: Carolien Manning

Bedankt Carolien voor de mooie foto's die je voor ons hebt gemaakt!

We helpen je graag.

Ma - Do: 9.00 - 17.00
Vr: 9.00 - 15.00

* Studio uitsluitend op afspraak geopend

ideal
bancontact
visa
paypal
klarna
trustmark
Je winkelmand (0)
Totaal 0,00
Bekijk winkelmand
Terug naar shop