Op de bank met Interieur blogger Laura Verschuur!

Op de bank met Interieur Blogger Laura Verschuur. In dit artikel vragen wij Laura onder andere naar haar woonstijl, komen we meer te weten over haar inspiratiebronnen en verteld ze wat haar favoriete interieurtrend is! Ben je benieuwd? Laten we de ontdekkingsreis dan snel beginnen...

 

Waar heb je By SIDDE voor het eerst ontmoet?

By SIDDE heb ik via Instagram leren kennen. Ik vind het een ideaal medium hiervoor! 

 

 

Welke By SIDDE bank heb je thuis en waarom heb je voor dit design gekozen?

Ik heb voor het Scandinavische model Remus gekozen + de bijpassende hocker, omdat deze bank een stoer maar ook strak en eigentijds design heeft. De ribcord geeft de bank een kleine Retro Vibe, wat hem net even anders maakt! Daarnaast vind ik het ideaal dat de bank volledig vast gestoffeerd is, dus geen losse kussens en dergelijke. Ideaal! Daarnaast blijf je door de hocker flexibel in opstelling, zoals je ziet. 

 

Hoe zou je jouw woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl is licht, rustig en een tikje Scandinavisch, maar vooral eigen. Ik hou van de combinatie modern en basic. 

 

 

Welke interieurtrend van dit moment is jouw favoriet?

Mijn favoriete interieurtrend is op het moment Bohemian Scandic. Een rustige woontrend waarbij je veel naturel tinten, hout en natuurlijke materialen zoals rotan, wol en metaal ziet. 

 

Waar haal jij jouw (interieur) inspiratie vandaan?

Mijn inspiratie haal ik voornamelijk uit Instagram. Het is zo'n mooi platform waar ik eindeloos inspiratie uit kan halen. Soms haal ik ook inspiratie uit woonbladen en veel ook door bezoekjes aan mooie woonwinkels en boetiekjes. Ik pik de kleine details eruit die ik weer op mijn eigen manier combineer. 

 

 

Als je By SIDDE in één zin zou omschrijven? Wat zou je dan over ons zeggen?

By SIDDE verwoordt mijn smaak in interieur perfect in hun banken. De simpele strakke design ontwerpen geven je huis gelijk sfeer. 


Dit was het eerste interview in de rubriek: "op de bank met". Heel erg bedankt voor je tijd en moeite Laura. En we wensen jullie, namens heel het team van By SIDDE veel woonplezier samen met de Remus!

Is bank Remus ook jouw favoriete bank? Bekijk hem dan hier in onze online shop. Onze banken worden binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd, inclusief een Protexx vlekkenbehandeling. 


Ben je in het bezit van een mooie By SIDDE bank en wil je ook deelnemen aan dit gezellige interview? Stuur ons dan een mailtje! Er zijn nog een paar plekken vrij.
Volgende maand gaan we opnieuw iemand ontmoeten...

Auteur: By SIDDE
Fotograaf: Laura Verschuur

 

We helpen je graag.

Ma - Do: 9.00 - 17.00
Vr: 9.00 - 15.00

* Studio uitsluitend op afspraak geopend

ideal
bancontact
visa
paypal
klarna
trustmark
Je winkelmand (0)
Totaal 0,00
Bekijk winkelmand
Terug naar shop