Wat worden de interieurtrends van 2019?

December is begonnen. Sinterklaas is alweer terug naar Spanje... en dat betekent dat 2019 al weer heel dichtbij is. Onze stylist ging voor jullie opzoek naar de nieuwste interieurtrends voor 2019.  

 

Interieurtrend: KLEUR!

 

WARMTE  -   Echte kleuren uit de natuur, zoals aardetinten, terra’s, groenen, burgundy en paars zijn trend. De kleuren geven warmte in het interieur, buiten komt naar binnen. Je kan het combineren met bijvoorbeeld een diep donkerblauwe muur of de blauw design bank Frode in kleur 606 Night Blue. De Scandinavische trend zet gewoon voorlopig nog door! 

 

LICHT -  Daarnaast is er een trend die voor licht gaat. Lichte kleuren, frozen tinten. Een witte basis, gecombineerd met mint, roze, lila en (zacht of mosterd) geel. Licht geeft ruimte in je interieur, maar ook ruimte in je hoofd. Met alle drukte in de buitenwereld, het gehaaste leven, het constante bereikbaar zijn…. Als je thuis komt wil je rust in een lichte ruimte. Het Scandinavisch Wonen sluit hier goed op aan. Bank Sommer is een typisch Scandinavisch geinspireerde bank.

EDELMETALEN - Beide kleurlijnen worden gecombineerd met accentkleuren, afkomstig uit de edelmetalen. Vooral goud en rosé koper  geven een exclusieve touch. Ook zilver komt terug, niet glad, maar met een ruwer oppervlak, bijvoorbeeld geborsteld staal. Je zal het weer meer gaan zien bij de poten onder een bank. Langzaam zal zwart plaats gaan maken voor minder harde tinten. 

Interieurtrend: STOFFEN!

Velours (bank Frode) blijft een grote trend. Zachte stoffen waar je lekker in kunt cocoonen. Stoffen met een mooi geweven structuur, op een groot getouw opgezet vaak in meerdere garenkleuren die diepte geven aan de stof. En de Ribcord (bank Remus) is helemaal terug, zowel in een smalle als in een brede rib.

           

INTERIEURTREND: GLAS!

Het gebruik van glas zal veel worden toegepast. Dat kan helder glas zijn, maar ook bewerkt glas. Met patronen, of gematteerd, of in een kleur. Het past in de licht-trend. Denk aan vitrinekasten, eettafels, bijzettafels en accessoires.  

 

We helpen je graag.

Ma - Do: 9.00 - 17.00
Vr: 9.00 - 15.00

ideal
bancontact
visa
paypal
afterpay
klarna.svg
thuiswinkel
Je winkelmand (0)
Totaal 0,00
Bekijk order
Terug naar shop