Klanten waarderen ons met een 9.7
 

Choose language:

By SIDDE

Leveringsvoorwaarden

Levering
By SIDDE werkt samen met een transportpartner die gespecialiseerd is het bezorgen van meubelen. Montage van de poten zijn inbegrepen. De bank is verpakt in een beschermende, textiele hoes en wordt tot in de woonkamer geleverd, mits goed toegankelijk. Na levering nemen we de hoes mee retour voor hergebruik.

De chauffeurs komen altijd met z’n tweeën. De ruimte waar de bank komt te staan moet zijn vrij gemaakt. Onze chauffeurs verplaatsen geen aanwezige meubelen in huis en nemen het oude meubel niet mee retour. Levering vindt plaats op de begane grond of verdieping, mits goed toegankelijk. 

Levertijd
Je bank wordt binnen 7 werkdagen geleverd. Zodra jij hem hebt besteld, gaan we de bank voor je maken. Afhankelijk van de regio* waar je woont in Nederland is het aantal mogelijke afleverdata bepaald. In de Randstad zijn er meerdere afleverdata in 1 week mogelijk dan bijvoorbeeld in Limburg. Bij aflevermoment van 1 keer per week is er in sommige gevallen een uitloop naar 9 werkdagen levertijd.

*Voor de Waddeneilanden gelden er andere leveringstijden en een toeslag. Dat komt omdat het transport is uitbesteed aan lokale bezorgers. By Sidde draagt de bank over bij de boot op de vaste wal. Op de eilanden wordt een drempelservice aangeboden, daarom kunnen wij niet garanderen dat de bank in de woonkamer wordt geplaatst. Bezorging vindt uitsluitend plaats van maandag t/m vrijdag en komen met 1 dag vertraging aan. De bank is voor de eilanden verpakt in een kartonnen beschermlaag en een plastic hoes. 

Aflevermoment bepalen
In de betaalprocedure van onze webshop is voor het plaatsen van je order de mogelijkheid een aflevermoment te selecteren. Deze data zijn per regio verschillend. Logistiek neemt contact met je op om door te nemen waar precies de bank geleverd moet gaan worden in huis, bijv. begane grond of verdieping en eventuele bijzonderheden. Een dag voor levering krijg je een mail met een tijdsvak waar binnen de levering gaat plaats vinden. Een tijdsvak beslaat een periode van 2 uur. De chauffeurs bellen 30 minuten voordat ze bij je voor de deur staan.

Meten is weten
Het is heel belangrijk om vooraf te meten of de nieuwe bank wel door de deur past, de gang door, de woonkamer in. Meet elke muur. Neem hierbij ook de hoogte van het plafond mee. Maak onderscheid tussen de normale afmetingen en de bruikbare ruimte die overblijft. Denk bijvoorbeeld aan radiatoren of andere kleine dingen die het oppervlak minder bruikbaar maken. Je hebt ruim tien centimeter extra nodig om een meubelstuk door een deur, trapgat of in de lift te krijgen. Moet je een hoek om? Reken nog wat extra ruimte. Tips voor twijfelaars: probeer bijvoorbeeld eerst met een plat stuk karton van de juiste afmetingen door de deur te komen. In een lift past trouwens vaak meer dan je denkt, check dat dus nog even extra goed.

Retourkosten
Het is mogelijk om de overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 30 dagen zonder opgave van redenen te ontbinden. Aan de retour van een van onze banken of kleden zitten geen kosten verbonden. In alle gevallen dient dit binnen de termijn van 30 dagen per mail te worden aangegeven aan ons en zal hiervoor een retourformulier ingevuld moeten worden.

Past de bank niet door de deur of door de gang tijdens bezorging? Dan neemt onze vervoerder de bank direct mee retour. Een bank kan niet ter plaatse gedemonteerd worden. Er zal contact worden opgenomen door een medewerker van By Sidde voor een nieuwe leverafspraak. We gaan overleggen hoe de bank wel bij jouw in de woonkamer kan komen te staan. Dit kan zijn door bv een lift in te huren en/of een raam uit het kozijn te halen. Deze bijkomende kosten zijn voor jouw rekening.

Bestelling wijzigen
Eenmaal dat je de bank hebt besteld en betaald, kan het niet meer worden gewijzigd. Afhankelijk van de status van de bestelling kunnen contact- en leveringsgegevens nog wel gewijzigd worden. Neem hiervoor contact met ons op. Klik hier voor onze contactgegevens.

Afleverkosten Belgie
Ook in België leveren we de bank zonder afleverkosten. De bank wordt uitgepakt door onze vervoerder JP Delivery uitgepakt en geplaatst in de woonkamer mits toegankelijk. Wel is belangrijk dat vooraf goed bekenen wordt of de bank in de betreffende ruimte geplaatst kan worden. Ook de route die de bank moet afleggen vanaf buiten naar de plaats van bestemming is belangrijk goed op te meten. Meten is immers weten! Zo kom je bij bezorging niet voor verrassingen te staan.

Past de bank niet door de deur of door de gang tijdens bezorging? Dan neemt onze vervoerder de bank direct mee retour. Een bank kan niet ter plaatse gedemonteerd worden. Er zal contact worden opgenomen door een medewerker van By Sidde voor een nieuwe leverafspraak. We gaan overleggen hoe de bank wel bij jouw in de woonkamer kan komen te staan. Dit kan zijn door bv een lift in te huren en/of een raam uit het kozijn te halen. Deze bijkomende kosten zijn voor jouw rekening.

Betaling
De betaling van de bestelling kan via verschillende betaalmethoden worden uitgevoerd (zie hiervoor bestel- en betaalmethoden). We werken ook met een achteraf betaalmethode AfterPay zie hiervoor via de link de betalingsvoorwaarden. Mocht de betaling niet zijn gelukt, dan bestaat de mogelijkheid deze alsnog te voldoen via je eigen By SIDDE account.