By SIDDE

Protexx Vlekkengarantie

 

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie.
Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in
alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast geldt voor de bij ons gekochte banken ook een
Protexx Vlekkengarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Je ontvangt rond de afleverdatum van je bestelde bank per email een PDF- bestand van het garantiecertificaat dat 5 jaar geldig is.

Protexx behandeld
De stoffen en ook de soft leather op onze banken zijn Protexx behandeld. Dit beschermt de bank tegen de meest voorkomende soorten vuil en vlekken. Het is een vuilafstotende impregnering. Door de behandeling trekt gemorste vloeistof niet mete
en in de vezel. Als er een vlek in de stof komt verwijder dan de vaste bestanddelen zoveel mogelijk met een eetlepel. Gebruikt nooit een mes of iets anders scherps. 
Dep gemorste vloeistof met een schone witte doek of tissue (pas op: bedrukt keukenpapier kan afgeven). Het verwijderen van vlekken is een kwestie van wegspoelen van het gemorste. De meeste gemorste zaken hebben een kleur van zichzelf zodat je aan de gebruikte witte doek kunt zien of er nog afgifte van het gemorste is. Spoel de doek herhaaldelijk uit en ga door zolang de doek nog kleur opneemt van de gemorste vloeistof. Gebruik koud water bij bloed- of fruitvlekken en warm water bij andere vlekken. (Zie voor verdere uitleg de Protexx garantie) 
Let op: nooit schrobben op de vlek! Als je zelf de vlek niet kunt verwijderen, bel dan het service centre T. 0031 (0)55 357 5411. Het service centre geeft advies hoe de vlek te verwijderen. Als dat niet lukt, wordt een product toegestuurd of wordt er een afspraak gemaakt om bij jou thuis de vlek te verwijderen. www.oranjefurniturecare.com


Gratis Protexx?
Wij willen graag dat je heel lang plezier aan je bank beleeft. De levensduur kun je verlengen door je bank regelmatig te onderhouden, maar ook door de Protexx behandeling. Per zitplaats wordt een toeslag berekend in de winkel van € 40 à € 50. Dus voor een 3-zits bank is dat € 150. En voor een hoekbank € 300, dat bovenop de prijs van de bank komt. Bij By SIDDE betaal je niets meer. De prijs die je ziet is de prijs inclusief Protexx. 
Firma Oranje BV verstrekt de Protexx garantie. Het is een soort verzekering. Wij kopen de garantie voor je in en als er vlekken ontstaan kun je contact opnemen met Oranje BV om te overleggen hoe het opgelost kan worden.

 


Vlekken die vallen onder de garantie
Dranken, zoals: koffie, thee, chocolademelk, cola, vruchtensap, wijn, bier en likeur. Voedingsmiddelen, zoals: tomatensaus, jus, pindakaas, chocoladepasta, jam, ketchup, mayonaise, curry. Alle af- en uitscheiding van mens en zoogdier, zoals: transpiratie, huidvet, bloed, urine, braaksel, ontlasting.

LET OP: vuil op het gestoffeerde meubel ontstaan door normaal gebruik, vallen niet onder de garantie.

 

Protexx garantie certificaat
Per e-mail wordt het Protexx garantiecertificaat opgestuurd, dat 5 jaar geldig is. Dit certificaat ontvang je op de dag van aflevering van je bank of omstreeks deze datum.