Klanten waarderen ons met een 9.7
 
By SIDDE

Protexx Vlekkengarantie

Je ontvangt rond de afleverdatum van je bestelde bank per email een PDF- bestand van het garantiecertificaat dat 5 jaar geldig is.

Protexx behandeld
De stoffen en ook de soft leather op onze banken zijn Protexx behandeld. Dit beschermt de bank tegen de meest voorkomende soorten vuil en vlekken. Het is een vuilafstotende impregnering. Door de behandeling trekt gemorste vloeistof niet meteen in de stof. Als er een vlek in de stof komt verwijder dan de vaste bestanddelen zoveel mogelijk met een eetlepel. Gebruikt nooit een mes of iets anders scherps. Plaats daarna een vochtige theedoek met onthard water (bronwater) op de plek en laat dit drogen. De theedoek trekt door zijn absorberende werking zoveel mogelijk van de vlek uit de bekleding. Let op: nooit schrobben of deppen op de vlek. Als je zelf de vlek niet kunt verwijderen, bel dan het service centre T. 0031 (0)55 357 5411. Het service centre geeft advies hoe de vlek te verwijderen. Als dat niet lukt, wordt een product toegestuurd of wordt er een afspraak gemaakt om bij jou thuis de vlek te verwijderen. www.oranjefurniturecare.com


Gratis Protexx?
Wij willen graag dat je heel lang plezier aan je bank beleeft. De levensduur kun je verlengen door je bank regelmatig te onderhouden, maar ook door de Protexx behandeling. Per zitplaats wordt een toeslag berekend in de winkel van € 40 a € 50. Dus voor een 3-zits bank is dat € 150. En voor een hoekbank € 300, dat bovenop de prijs van de bank komt. Bij By SIDDE betaal je niets meer. De prijs die je ziet is de prijs inclusief Protexx. 


Vlekken die vallen onder de garantie
Dranken, zoals: koffie, thee, chocolademelk, cola, vruchtensap, wijn, bier en likeur. Voedingsmiddelen, zoals: tomatensaus, jus, pindakaas, chocoladepasta, jam, ketchup, mayonaise, curry. Alle af- en uitscheiding van mens en zoogdier, zoals: transpiratie, huidvet, bloed, urine, braaksel, ontlasting.

LET OP: vuil op het gestoffeerde meubel ontstaan door normaal gebruik, vallen niet onder de garantie.

 

Protexx garantie certificaat
Per e-mail wordt het Protexx garantiecertificaat opgestuurd, dat 5 jaar geldig is. Dit certificaat ontvang je op de dag van aflevering van je bank of omstreeks deze datum.