Klanten waarderen ons met een 9.7
 

Choose language:

By SIDDE

Veelgestelde vragen

Kan ik een meubel ook in een andere kleur bestellen dan standaard bij een artikel op de website wordt getoond?
By SIDDE heeft er bewust voor gekozen 1 stof per model te kiezen. Het is niet mogelijk om een stof te kiezen die bij een andere bank hoort. Wel kan je per model kiezen uit verschillende kleuren. Van elke stof zijn een aantal kleuren standaard op voorraad.

Kan ik gratis stofstalen bestellen?
Wij hebben per model een stalenkit samengesteld. Hierin zitten alle kleuren waarin de bank gestoffeerd kan worden. De stalen zijn kosteloos te bestellen, maximaal 2 kits per adres. Binnen 3 werkdagen wordt het pakketje thuisgestuurd. Je kan op iedere productpagina de stalen gemakkelijk en snel opvragen.

Hoe maak ik de bank schoon?
Wanneer de bank uit onze fabriek komt, en klaar is, spuiten wij in een speciale, stofvrije cabine de bank in met Protexx. Zodra de vloeistof goed gedroogd is, wordt de bank ingepakt. Komt er toch onverhoopt een vlek op uw stoffen meubel? By SIDDE geeft 5 jaar garantie op bepaalde vlekken. Deze staan omschreven op het garantie certifcaat van Protexx die je na levering van de bank in je email ontvangt. Zie voor meer info Protexx Vlekkengarantie

Is het mogelijk om losse stof te bestellen?
Het is mogelijk om losse stof bij ons te bestellen, dit kan echter niet via onze website maar alleen per mail.

De stof kan per strekkende meter worden besteld en berekenen daarvoor € 25,00 voor stof en € 35,00 voor Soft Leather excl verzendkosten a € 15,00 per order.
De losse stof is niet Protexx behandeld en kunnen we ook niet met behandeling aanbieden.

Hoe werkt de betaling?
Op de productpagina van By SIDDE worden alle producten getoond incl. BTW. Wanneer de bestelling volledig betaald is, zal de bestelling in procedure genomen worden. De betaling kan via verschillende betaalmethoden worden voldaan. Zie voor meer info Bestel- en Betaalmethoden

Is het mogelijk om zakelijk te bestellen?
Het is mogelijk om voor Horeca, Zorg, Overheid, Recreatie of Kantoorinrichting bij By Sidde te bestellen. Het gaat dan om meerdere aantallen. Neem per mail of telefonisch contact met ons op. Wij inventariseren uw wensen en sturen een offerte toe. Zakelijke bestellingen voor particuliere advisering is niet mogelijk.