Levering

Bezorging met een verhuislift?

Het is mogelijk als bezorging niet mogelijk is met inpandige lift of trap om deze, als het pand het toelaat, te laten bezorgen met een verhuislift via onze vervoerder.

De kosten voor een verhuislift bedragen € 225,00 voor Nederland en België.

 

Bij aanvang van de bestelling zal dit wel aan By SIDDE op het mailadres [email protected] moeten worden aangemeld. Wij zorgen dat de vervoerder op de hoogte wordt gesteld.

 

De aangegeven kosten worden rechtstreeks door de vervoerder aan je berekend. De vervoerder zal er voor zorgen dat de lift op tijd aanwezig is en medewerkers van de vervoerder zorgen dan voor de verdere inhuizing. Gebruik van een lift kan tot de 8e verdieping.

Tot welke verdieping wordt er bezorgd?

Onze vervoerder kan de bestelde bank bezorgen t/m de 3e verdieping, mits goed toegankelijk.

 

Dit is alleen mogelijk als er een inpandige lift is waar het bankdeel of bankdelen in passen of een inpandige trappenhuis is waar BR8 de bank door kan verplaatsen om op de betreffende verdieping te komen.

 

Het is raadzaam trapbreedte maar zeker ook de -hoogte goed na te meten voor bezorging of de bank op deze manier verplaatst kan worden door BR8. Bij twijfel altijd ons berichten voor bezorging. Mocht niet passen dan is er de mogelijkheid wellicht via een verhuislift de bezorging te laten inplannen.

Kan mijn oude bank mee retour?

Het is alleen in Nederland en België mogelijk om via onze vervoerder tegen betaling je oude bank mee retour te geven.

 

De kosten voor het retour geven van je oude bank zijn € 59,00 per bankdeel. 

Rekenvoorbeeld: hoekbank (2 bankdelen) x € 59,00 = € 118,00 voor afhaling van de oude bank.

 

Er dient hiervoor 5 dagen voorafgaand aan de bezorging per mail [email protected] een aanmelding te worden gedaan zodat wij dit kunnen doorzetten naar de planning van BR8.
Voor betaling ontvang je op de dag van levering, per mail, een betaalverzoek vanuit BR8.
Je bank wordt meegenomen en afgestort.

Bezorgkosten

We bezorgen onze meubels, vloerkleden en accessoires boven de € 50,00 gratis bij je thuis! Onder de € 50,00 zullen er via ons betaalsysteem kosten à € 6,95 voor Nederland en € 9,95 voor België in rekening worden gebracht voor bezorging van je bestelling.

 

By SIDDE werkt samen met transportpartners BR8 die gespecialiseerd is het bezorgen van meubelen. Montage van de poten zijn inbegrepen. De bank is verpakt in een beschermende, textiele hoes en wordt tot in de woonkamer geleverd, mits goed toegankelijk. Check hiervoor de tips bij het onderwerp 'meten is weten'. Na levering nemen we de hoes mee retour voor hergebruik.

 

De chauffeurs komen altijd met z’n tweeën. De ruimte waar de bank komt te staan moet zijn vrij gemaakt. Onze chauffeurs verplaatsen geen aanwezige meubelen in huis. Levering vindt plaats op de begane grond t/m de 4e verdieping, mits goed toegankelijk. 

 

Mocht onze vervoerder de bestelde bank komen bezorgen en blijkt ter plekke dat de bank toch niet in de woning past dan zal in overleg met onze vervoerder worden bekeken of er wellicht andere mogelijkheden zijn voor bezorging. Mits besloten wordt om de bank weer mee te nemen en later opnieuw zal worden aangeboden door onze vervoerder dan zijn daar kosten aan verbonden deze bedragen € 150,-. Zie verder onze Algemene Voorwaarden.

 

Als er hulpmiddelen moeten worden ingezet om alsnog de bank in te huizen, zoals bijvoorbeeld het tijdelijk verwijderen van een raam door de glaszetter, of het inhuren van een verhuislift, dan zijn deze kosten voor jouw rekening. Onze transportpartner BR8 kan een verhuislift inplannen indien tijdig aangemeld.

 

Levertijd

Je bank wordt binnen 2 à 3 weken geleverd. Zodra jij hem hebt besteld, gaan we de bank voor je maken. Afhankelijk van de regio waar je woont zal in ons bestelproces mogelijke bezorgmomenten worden aangegeven door onze meubelbezorger BR8. Deze staat standaard op eerst mogelijke bezorgmoment, maar wens je de bank later te ontvangen dan is het mogelijk tot 6 weken vooruit een datum te selecteren voor bezorging via onze vervoerder BR8. 

 

Ligt je gewenste afleverdatum verder in de toekomst? Stuur dan na het bestellen even een mail naar [email protected]. Geef daarbij je bestel ID aan en in welke week je de bank geleverd wil hebben. Wij gaan direct in overleg met onze vervoerder BR8 op welke dag in de betreffende week de bezorging kan worden gepland. Dit passen we handmatig aan en brengen jou via een mail op de hoogte. 

 

** Voor de Waddeneilanden gelden er andere leveringstijden en een toeslag. Dat komt omdat het transport is uitbesteed aan lokale bezorgers. By SIDDE draagt de bank over bij de boot op de vaste wal. Op de eilanden wordt een drempelservice aangeboden, daarom kunnen wij niet garanderen dat de bank in de woonkamer wordt geplaatst. Bezorging vindt uitsluitend plaats van maandag t/m vrijdag en komen met 1 dag vertraging aan. De bank is voor de eilanden verpakt in een kartonnen beschermlaag en een plastic hoes. 

Aflevermoment bepalen

In de betaalprocedure van onze webshop is voor het plaatsen van je order de mogelijkheid een aflevermoment te selecteren. Deze data zijn per regio verschillend.

 

Een werkdag voor levering, rond het einde van de middag, krijg je een mail van BR8 met een tijdvak waar binnen de levering gaat plaats vinden. Een tijdvak beslaat een periode van 2 uur. 

 

Ligt je gewenste afleverdatum verder in de toekomst? Stuur dan na het bestellen even een mail naar [email protected]. Geef daarbij je bestel ID aan en in welke week je de bank geleverd wil hebben. Wij gaan direct in overleg met onze vervoerder BR8 op welke dag in de betreffende week de bezorging kan worden gepland. Dit passen we handmatig aan en brengen jou via een mail op de hoogte. 

Mocht je binnen 24 uur voor de aangegeven bezorgmoment deze nog willen verplaatsten worden er annuleringskosten doorbelast van € 50,00. De bezorging is dan al gepland door onze vervoerder BR8 en de ruimte hiervoor gereserveerd. Neem in deze gevallen contact met ons op telefonisch of per mail.

Niet thuis in tijdvak bezorging

Mocht er onverhoopt bij bezorging blijken dat er niemand aanwezig is en de chauffeurs van BR8 ook hebben geprobeerd telefonisch je te bereiken zal de bank weer terug gaan naar het magazijn van BR8. Het is mogelijk om via ons een nieuwe bezorging te laten inplannen, de kosten van opnieuw aanbieden zijn € 75,-.

Meten is weten

Het is heel belangrijk om vooraf te meten of de nieuwe bank wel door de deur past, de gang door, de woonkamer in. Meet elke muur. Neem hierbij ook de hoogte van het plafond mee. Maak onderscheid tussen de normale afmetingen en de bruikbare ruimte die overblijft. Denk bijvoorbeeld aan radiatoren of andere kleine dingen die het oppervlak minder bruikbaar maken. Je hebt ruim tien centimeter extra nodig om een meubelstuk door een deur, trapgat of in de lift te krijgen. Moet je een hoek om? Reken nog wat extra ruimte. Tips voor twijfelaars: probeer bijvoorbeeld eerst met een plat stuk karton van de juiste afmetingen door de deur te komen. In een lift past trouwens vaak meer dan je denkt, check dat dus nog even extra goed.

 

Mocht onze vervoerder de bestelde bank komen bezorgen en blijkt ter plekke dat de bank toch niet in de woning past dan zal in overleg met onze vervoerder worden bekeken of er wellicht andere mogelijkheden zijn voor bezorging. Mits besloten wordt om de bank weer mee te nemen en later opnieuw zal worden aangeboden door onze vervoerder dan zijn daar kosten aan verbonden deze bedragen € 75,-. Zie verder onze Algemene Voorwaarden.

 

Als er hulpmiddelen moeten worden ingezet om alsnog de bank in te huizen, zoals bijvoorbeeld het tijdelijk verwijderen van een raam door de glaszetter, of het inhuren van een verhuislift, dan zijn deze kosten voor jouw rekening. Onze transportpartner BR8 kan een verhuislift inplannen indien tijdig aangemeld. 

Levering van kleden, salontafels en accessoires

Alle bestellingen die geplaatst worden voor By SIDDE vloerkleden, salontafels en andere accessoires worden per pakketdienst met PostNL verzonden. In ons bestelsysteem worden mogelijke bezorgmomenten aangegeven tussen de 1-2 werkdagen. Na bestellen en verwerken van de bestelling door ons ontvang je per mail een Track&Trace code om je zending te volgen zodra deze wordt meegegeven vanaf ons magazijn. PostNL zal de zending op het aangegeven bezorgmoment bij je proberen aan te bieden (maandag t/m zaterdag tussen 08:00 en 21:00 uur), mocht je onverhoopt niet thuis zijn dan proberen ze het bij een van de buren en anders ontvang je een briefje in de bus en staat vermeld wanneer ze het opnieuw gaan proberen. In de meeste gevallen de volgende werkdag.

 

Sommige artikelen zijn te groot om met PostNL te versturen, zoals onze vloerkleden. Deze worden dan bezorgd met GLS. Als je verschillende artikelen hebt besteld, dan kan het zijn dat deze apart van elkaar worden bezorgd.


Heb je een kleed, salontafel of andere accessoire besteld in combinatie met je bank? Dan worden deze in 1x geleverd door BR8.

Retourkosten

Het is mogelijk om de overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 30 dagen zonder opgave van redenen te ontbinden. Aan de retour van een van onze banken, kleden, koffietafels en overige items zitten geen kosten verbonden wanneer je de procedure volgt die bij Retouren op onze website omschreven staan.

 

In alle gevallen kan dit binnen de bedenktermijn van 30 dagen per mail worden aangegeven aan ons. Voor deze melding kan ook een retourformulier ingevuld worden. Na controle bij terugkomst van het artikel, en mits in onbeschadigde staat, ontvangt u een creditfactuur en wordt het door u betaalde bedrag op uw rekeningnummer teruggestort. Indien het artikel beschadigd is, wordt deze waardevermindering verrekend op de creditfactuur.

 

Voor ruiling naar een andere kleur, maat of model binnen 30 dagen geldt: de 1e ruiling is zonder kosten. Voor een eventuele 2e ruiling binnen de 30 dagen termijn wordt € 250,00 kosten doorbelast.

 

Mocht onze vervoerder de bestelde bank komen bezorgen en blijkt ter plekke dat de bank toch niet in de woning past dan zal in overleg met onze vervoerder worden bekeken of er wellicht andere mogelijkheden zijn voor bezorging. Mits besloten wordt om de bank weer mee te nemen en later opnieuw zal worden aangeboden door onze vervoerder dan zijn daar kosten aan verbonden deze bedragen € 150,-. Zie verder onze Algemene Voorwaarden.

Hoe is de bank verpakt?

Zodra je bank is gemaakt, wordt deze verpakt in een herbruikbare textielen hoes. Een milieu vriendelijke verpakking. Bijkomend voordeel is dat je geen rommel in huis hebt. 

 

Wil je je bank tijdelijk opslaan? Dan kunnen we de bank voor je verpakken in karton en plastic. Stuur na je bestelling een mailtje met dit verzoek naar [email protected]

In welke landen leveren jullie?

We leveren onze producten naar Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. 

Schade bij bezorging?

Mocht er ontdanks de grote zorgvuldigheid waarmee onze vervoerder de bezorging uitvoerd schade ontstaan in de woning is het van belang om direct bij bezorging hiervan melding te maken bij de betreffende chauffeurs.
Zij zorgen dat deze schade dan wordt genoteerd in het afleverbewijs en kunnen van de betreffende schade direct foto's nemen. De schade zal dan verder opgepakt worden door onze vervoerder voor verdere afhandeling.

Mocht de schade op het moment van bezorging niet geconstateerd zijn, dan is de mogelijkheid deze met een aanvullende toelichting en foto's alsnog binnen 48 uur vanaf het moment van bezorging te melden bij ons op mail [email protected] 
Wij zullen er zorg voor dragen dat dit direct wordt doorgezet naar onze vervoerder.

We helpen je graag.

Ma - Do: 9.00 - 17.00
Vr: 9.00 - 15.00

* Studio uitsluitend op afspraak geopend

ideal
bancontact
visa
paypal
klarna
trustmark
Je winkelmand (0)
Totaal 0,00
Bekijk winkelmand
Terug naar shop