Levering

Bezorging met een verhuislift?

Het is mogelijk als bezorging niet mogelijk is met inpandige lift of trap om deze, als het pand het toelaat, te laten bezorgen met een verhuislift via onze vervoerder JP delivery. De kosten voor een verhuislift bedragen € 155,00 voor de regio Amsterdam (Regio Amsterdam betreffen de postcodegebieden beginnend met 10 of 20) en € 199,00 voor de overige regio's en België.

 

Bij aanvang van de bestelling zal dit wel aan By SIDDE op mailadres [email protected] moeten worden aangemeld. Wij zorgen dat JP Delivery op de hoogte wordt gesteld.

 

De aangegeven kosten worden rechtstreeks door JP aan je berekend. JP delivery zal er voor zorgen dat de lift op tijd aanwezig is en medewerkers van JP zorgen dan voor de verdere inhuizing. Gebruik van een lift kan tot de 8e verdieping.

Tot welke verdieping wordt er bezorgd?

Onze vervoerder JP Delivery kan de bestelde bank bezorgen t/m de 3e verdieping, mits goed toegankelijk.

 

Dit is alleen mogelijk als er een inpandige lift is waar het bankdeel of bankdelen in passen of een inpandige trappenhuis is waar JP de bank door kan verplaatsen om op de betreffende verdieping te komen.

 

Het is raadzaam trapbreedte maar zeker ook de -hoogte goed na te meten voor bezorging of de bank op deze manier verplaatst kan worden door JP. Bij twijfel altijd ons of JP berichten voor bezorging. Mocht niet passen dan is er de mogelijkheid wellicht via een verhuislift de bezorging te laten inplannen.

Kan mijn oude bank mee retour?

Het is alleen in Nederland en België mogelijk om via onze vervoerder JP Delivery tegen betaling van € 17,50 per zitplaats je oude bank mee retour te geven.

 

Rekenvoorbeeld: 3 zits bank (3 zitplaatsen) x € 17,50 = € 52,50 voor afhaling van de oude bank.


Er dient hiervoor 5 dagen voorafgaand aan de bezorging per mail [email protected] een aanmelding te worden gedaan zodat wij dit kunnen doorzetten naar de planning van JP Delivery. De kosten voor afhaling dienen bij afhaling direct aan de chauffeurs te worden voldaan. Je bank wordt meegenomen en afgestort.

Bezorgkosten

We bezorgen onze meubels, kleden en accessoires boven de € 50,00 gratis bij je thuis! Onder de € 50,00 zullen er via ons betaalsysteem kosten à € 6,95 voor Nederland en € 9,95 voor België in rekening worden gebracht voor bezorging van je bestelling.

 

By SIDDE werkt samen met transportpartner JP Delivery die gespecialiseerd is het bezorgen van meubelen. Montage van de poten zijn inbegrepen. De bank is verpakt in een beschermende, textiele hoes en wordt tot in de woonkamer geleverd, mits goed toegankelijk. Check hiervoor de tips bij het onderwerp 'meten is weten'. Na levering nemen we de hoes mee retour voor hergebruik.

 

De chauffeurs komen altijd met z’n tweeën. De ruimte waar de bank komt te staan moet zijn vrij gemaakt. Onze chauffeurs verplaatsen geen aanwezige meubelen in huis. Levering vindt plaats op de begane grond tm de 3e verdieping, mits goed toegankelijk. 

 

Mocht onze vervoerder de bestelde bank komen bezorgen en blijkt ter plekke dat de bank toch niet in de woning past dan zal in overleg met onze vervoerder worden bekeken of er wellicht andere mogelijkheden zijn voor bezorging. Mits besloten wordt om de bank weer mee te nemen en later opnieuw zal worden aangeboden door onze vervoerder dan zijn daar kosten aan verbonden deze bedragen € 150,-. Zie verder onze Algemene Voorwaarden.

 

Als er hulpmiddelen moeten worden ingezet om alsnog de bank in te huizen, zoals bijvoorbeeld het tijdelijk verwijderen van een raam door de glaszetter, of het inhuren van een verhuislift, dan zijn deze kosten voor jouw rekening. Onze transportpartner JP kan een verhuislift inplannen indien tijdig aangemeld.

 

Levertijd

Je bank wordt binnen 2 à 3 weken geleverd. Zodra jij hem hebt besteld, gaan we de bank voor je maken. Afhankelijk van de regio waar je woont zal in ons bestelproces mogelijke bezorgmomenten worden aangegeven door onze meubelbezorger JP Delivery. Deze staat standaard op eerst mogelijke bezorgmoment, maar wens je de bank later te ontvangen dan is het mogelijk tot 6 weken vooruit een datum te selecteren voor bezorging via onze vervoerder JP Delivery. 

 

Ligt je gewenste afleverdatum verder in de toekomst? Stuur dan na het bestellen even een mail naar [email protected]. Geef daarbij je bestel ID aan en in welke week je de bank geleverd wil hebben. Wij gaan direct in overleg met onze vervoerder JP Delivery op welke dag in de betreffende week de bezorging kan worden gepland. Dit passen we handmatig aan en brengen jou via een mail op de hoogte. 

 

** Voor de Waddeneilanden gelden er andere leveringstijden en een toeslag. Dat komt omdat het transport is uitbesteed aan lokale bezorgers. By SIDDE draagt de bank over bij de boot op de vaste wal. Op de eilanden wordt een drempelservice aangeboden, daarom kunnen wij niet garanderen dat de bank in de woonkamer wordt geplaatst. Bezorging vindt uitsluitend plaats van maandag t/m vrijdag en komen met 1 dag vertraging aan. De bank is voor de eilanden verpakt in een kartonnen beschermlaag en een plastic hoes. 

Aflevermoment bepalen

In de betaalprocedure van onze webshop is voor het plaatsen van je order de mogelijkheid een aflevermoment te selecteren. Deze data zijn per regio verschillend.

 

Een werkdag voor levering, 's-middags tussen 12.30 en 14.30 uur, krijg je een mail van JP Delivery met een tijdvak waar binnen de levering gaat plaats vinden. Een tijdvak beslaat een periode van 2 uur. 

 

Ligt je gewenste afleverdatum verder in de toekomst? Stuur dan na het bestellen even een mail naar [email protected]. Geef daarbij je bestel ID aan en in welke week je de bank geleverd wil hebben. Wij gaan direct in overleg met onze vervoerder JP Delivery op welke dag in de betreffende week de bezorging kan worden gepland. Dit passen we handmatig aan en brengen jou via een mail op de hoogte. 

Niet thuis in tijdvak bezorging

Mocht er onverhoopt bij bezorging blijken dat er niemand aanwezig is en de chauffeurs van JP Delivery ook hebben geprobeerd telefonisch je te bereiken zal de bank weer terug gaan naar het magazijn van JP. Het is mogelijk om via ons een nieuwe bezorging te laten inplannen, de kosten van opnieuw aanbieden zijn € 150,-.

Meten is weten

Het is heel belangrijk om vooraf te meten of de nieuwe bank wel door de deur past, de gang door, de woonkamer in. Meet elke muur. Neem hierbij ook de hoogte van het plafond mee. Maak onderscheid tussen de normale afmetingen en de bruikbare ruimte die overblijft. Denk bijvoorbeeld aan radiatoren of andere kleine dingen die het oppervlak minder bruikbaar maken. Je hebt ruim tien centimeter extra nodig om een meubelstuk door een deur, trapgat of in de lift te krijgen. Moet je een hoek om? Reken nog wat extra ruimte. Tips voor twijfelaars: probeer bijvoorbeeld eerst met een plat stuk karton van de juiste afmetingen door de deur te komen. In een lift past trouwens vaak meer dan je denkt, check dat dus nog even extra goed.

 

Mocht onze vervoerder de bestelde bank komen bezorgen en blijkt ter plekke dat de bank toch niet in de woning past dan zal in overleg met onze vervoerder worden bekeken of er wellicht andere mogelijkheden zijn voor bezorging. Mits besloten wordt om de bank weer mee te nemen en later opnieuw zal worden aangeboden door onze vervoerder dan zijn daar kosten aan verbonden deze bedragen € 150,-. Zie verder onze Algemene Voorwaarden.

 

Als er hulpmiddelen moeten worden ingezet om alsnog de bank in te huizen, zoals bijvoorbeeld het tijdelijk verwijderen van een raam door de glaszetter, of het inhuren van een verhuislift, dan zijn deze kosten voor jouw rekening. Onze transportpartner JP kan een verhuislift inplannen indien tijdig aangemeld. 

Levering van kleden, salontafels en accessoires

Alle bestellingen die geplaatst worden voor By SIDDE vloerkleden, salontafels en andere accessoires worden per pakketdienst met PostNL verzonden. In ons bestelsysteem worden mogelijke bezorgmomenten aangegeven tussen de 1-2 werkdagen. Na bestellen en verwerken van de bestelling door ons ontvang je per mail een Track&Trace code om je zending te volgen zodra deze wordt meegegeven vanaf ons magazijn. PostNL zal de zending op het aangegeven bezorgmoment bij je proberen aan te bieden (maandag t/m zaterdag tussen 08:00 en 21:00 uur), mocht je onverhoopt niet thuis zijn dan proberen ze het bij een van de buren en anders ontvang je een briefje in de bus en staat vermeld wanneer ze het opnieuw gaan proberen. In de meeste gevallen de volgende werkdag.

 

Sommige artikelen zijn te groot om met PostNL te versturen. Zoals salontafel STOR en onze vloerkleden. Deze worden dan bezorgd met [email protected], een zusterbedrijf van PostNL. Als je een kleine salontafel samen met een groter artikel hebt besteld, dan kan het zijn dat deze apart van elkaar worden bezorgd.


Heb je een kleed, salontafel of andere accessoire besteld in combinatie met je bank? Dan worden deze in 1x geleverd door JP Delivery.

Retourkosten

Het is mogelijk om de overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 30 dagen zonder opgave van redenen te ontbinden. Aan de retour van een van onze banken, kleden, koffietafels en overige items zitten geen kosten verbonden wanneer je de procedure volgt die bij Retouren op onze website omschreven staan.

 

In alle gevallen kan dit binnen de bedenktermijn van 30 dagen per mail worden aangegeven aan ons. Voor deze melding kan ook een retourformulier ingevuld worden. Na controle bij terugkomst van het artikel, en mits in onbeschadigde staat, ontvangt u een creditfactuur en wordt het door u betaalde bedrag op uw rekeningnummer teruggestort. Indien het artikel beschadigd is, wordt deze waardevermindering verrekend op de creditfactuur.

 

Voor ruiling naar een andere kleur, maat of model binnen 30 dagen geldt: de 1e ruiling is zonder kosten. Voor een eventuele 2e ruiling binnen de 30 dagen termijn wordt € 250,00 kosten doorbelast.

 

Mocht onze vervoerder de bestelde bank komen bezorgen en blijkt ter plekke dat de bank toch niet in de woning past dan zal in overleg met onze vervoerder worden bekeken of er wellicht andere mogelijkheden zijn voor bezorging. Mits besloten wordt om de bank weer mee te nemen en later opnieuw zal worden aangeboden door onze vervoerder dan zijn daar kosten aan verbonden deze bedragen € 150,-. Zie verder onze Algemene Voorwaarden.

Hoe is de bank verpakt?

Zodra je bank is gemaakt, wordt deze verpakt in een herbruikbare textielen hoes. Een milieu vriendelijke verpakking. Bijkomend voordeel is dat je geen rommel in huis hebt. 

 

Wil je je bank tijdelijk opslaan? Dan kunnen we de bank voor je verpakken in karton en plastic. Stuur na je bestelling een mailtje met dit verzoek naar [email protected]

In welke landen leveren jullie?

We leveren onze producten naar Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. 

We helpen je graag.

Ma - Do: 9.00 - 17.00
Vr: 9.00 - 15.00

* Studio uitsluitend op afspraak geopend

ideal
bancontact
visa
paypal
klarna
trustmark
Je winkelmand (0)
Totaal 0,00
Bekijk winkelmand
Terug naar shop