Garantie
By SIDDE maakt met grote zorg haar bankencollectie en garandeert een lange levensduur mits deze met zorg en aandacht worden onderhouden. Zie hiervoor Productinformatie

 

Garantie op banken
By SIDDE geeft naast de wettelijke garantie (dat wil zeggen dat een product aan datgene moet voldoen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten) 5 jaar garantie op het binnenwerk van de bank. Heb je een klacht die geen betrekking heeft op het binnenwerk, dan  gelden de CBW-voorwaarden, mits dit productieklachten betreft. Gebruiksklachten zijn uitgesloten van garantie. Eerste jaar volledig voor rekening van By SIDDE, tweede jaar 2/3 voor rekening van By SIDDE, derde jaar 1/3 voor rekening van By SIDDE. Vierde jaar geheel voor rekening van de consument.

Aanvullend geeft By SIDDE 5 jaar Protexx garantie. Vlekken die onder de garantie vallen: dranken, zoals: koffie, thee, chocolademelk, cola, vruchtensap, wijn, bier en likeur. Voedingsmiddelen, zoals: tomatensaus, jus, pindakaas, chocoladepasta, jam, ketchup, mayonaise, curry. Alle af- en uitscheiding van mens en zoogdier, zoals: transpiratie, huidvet, bloed, urine, braaksel, ontlasting.

LET OP: vuil op het gestoffeerde meubel ontstaan door normaal gebruik, vallen niet onder de garantie.

 

Garantie op vloerkleden
De garantie op een By SIDDE vloerkleed bedraagt 3 jaar. Ook voor deze garantie is het zo dat het geldt onverminderd de wettelijke garantie.
Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De extra garantie op vloerkleden is aflopend.