Klanten waarderen ons met een 9.7
 

Choose language:

By SIDDE

Gespreid betalen

Via SprayPay

Mogelijkheid om gespreid te betalen in 12, 18, 24 of 36 termijnen met SprayPay

Met de betaalmogelijkheid SprayPay is bij ons mogelijk om gespreid te betalen in 12, 18, 24 of 36 termijnen. Wij werken hiervoor samen met partner SprayPay. Door de betaling in 12, 18, 24 of 36 termijnen is de financiële belasting maandelijks in te calculeren in de uitgaven. SprayPay is een betaalmethode die speciaal voor online aankopen is ontwikkeld.


Het voordeel van gespreid betalen
Wil je je By SIDDE bestelling liever niet direct maar gespreid betalen over 12, 18, 24 of 36 termijnen?
Kies dan in op onze  webshop tijdens de bestelprocedure voor de betaalmethode SprayPay, dit bied het voordeel dat je het bedrag niet in een ker hoeft te voldoen maar in maandelijkse delen. De hoogte van de termijnbedragen is afhankelijk van het totaalbedrag van de bestelling. Wel is het een vereiste dat het gespreid betalen financieel verantwoord is. Na het maken van de keuze SprayPay volgt dan ook een beoordeling of je in aanmerking komt voor deze financiering.


Snelle controle van gegevens
Het is van belang dat je na het plaatsen van de bestelling en keuze van gespreid betalen ook aan de financiële verplichtingen kan blijven voldoen. De check die plaatsvindt betreft een “snel check” die online wordt uitgevoerd en zo weet je al binnen enkele ogenblikken of je voor gespreid betalen in aanmerking komt. Bij een akkoord na de check is de bestelling definitief afgerond en gaan we de bestelling verder in productie nemen.


Betaling SprayPay mogelijk vanaf € 250,-
Het is mogelijk om vanaf een bestedingsbedrag van minimaal € 250,00  gebruik te maken van betaalwijze SprayPay. Voor bedragen later dan dit bedrag bieden we een van onze andere betaalmethoden aan om je bestelling definitief te maken.

Het is mogelijk om je maandelijkse bedrag zelf te berekenen op basis van het aankoopbedrag via de calculator van SprayPay. Uiteraard zitten er aan het gespreid te betalen bedrag een  maandelijks percentage kosten verbonden. Bij de berekening via de calculator en via ons bestelsysteem bij maken van de keuze gespreid betalen wordt aangegeven wat de maandelijkse afschrijving inclusief deze kosten zal zijn.
De betaling zal geschieden in 12, 18, 24 of 36 termijnbedragen.


Bestelprocedure
Wij bieden gespreid betalen aan op onze website als extra service voor onze By SIDDE klanten. We begrijpen dat het bedrag van bijvoorbeeld een van onze banken een behoorlijke uitgave kan zijn, en met termijnbetalingen is dit niet in een keer een grote uitgave.

Nadat je via onze webshop een van onze banken of andere items in je winkelmandje hebt geplaatst volg je de stappen met aanmaken account enz. tot je bij het scherm van de bezorgdatum en betaalmethode komt. Hier selecteer je de bezorgdatum naar keuze en selecteer je betaalmethode SprayPay. Vervolgens geef je akkoord aan de rechter zijde voor de algemene voorwaarden en druk vervolgens op betalen.  Nu zal de snel check van SprayPay gaan plaatsvinden, bij akkoord zal de bestelling bij ons gaan binnen komen en kan je gaan genieten van onze By SIDDE bank of een van de andere items van onze webshop.
SprayPay zorgt dan voor de verdere betaling naar ons en je betaald daarna in 12, 18, 24 of 36 maandelijkse termijnen het aangegeven bedrag. Het eerste maandelijkse bedrag zal na 30 dagen via automatische incasso worden afgeschreven. Na betaling van de 12, 18, 24 of 36 termijnen is het volledige bedrag betaald. Het is mogelijk om gespreid te betalen tot een maximaal bedrag van € 3500,- (zie voor meer info ook de website SprayPay.nl)