Protexx vlekkengarantie

Wat houdt Protexx vlekkengarantie in?

De stoffen op de banken van By SIDDE zijn Protexx behandeld. Protexx is een vloeistof op waterbasis. Zodra de bank gestoffeerd is, wordt hij ingespoten met deze protector. Het beschermt de bank tegen de meest voorkomende soorten vuil en vlekken. Het is een vuilafstotende impregnering. Door de behandeling trekt gemorste vloeistof niet meteen in de vezel.

 

Als er een vlek in de stof komt verwijder dan de vaste bestanddelen zoveel mogelijk met een eetlepel. Gebruikt nooit een mes of iets anders scherps. Dep gemorste vloeistof met een schone witte doek of tissue (pas op: bedrukt keukenpapier kan afgeven). Maak vervolgens een witte katoenen doek licht vochtig en leg deze op de vlek. Het vuil trekt naar boven in de doek. Laat de doek opdrogen. Spoel de doek herhaaldelijk uit en ga door zolang de doek nog kleur opneemt van de gemorste vloeistof.Herhaal dit proces to de vlek verdwenen is. De meeste gemorste zaken hebben een kleur van zichzelf zodat je aan de gebruikte witte doek kunt zien of er nog afgifte van het gemorste is. Gebruik koud water bij bloed- of fruitvlekken en warm water bij andere vlekken. (Zie voor verdere uitleg de Protexx garantie) 

 

LET OP: nooit schrobben op de vlek! Als je zelf de vlek niet kunt verwijderen, bel dan het service centre T. 0031 (0)55 357 5411. Het service centre geeft advies hoe de vlek te verwijderen. Als dat niet lukt, wordt een product toegestuurd of wordt er een afspraak gemaakt om bij jou thuis de vlek te verwijderen. www.oranjefurniturecare.com

 

 

 

Wanneer ontvang ik het Protexx Garantie Certificaat?

Per e-mail wordt het Protexx garantiecertificaat opgestuurd, dat 5 jaar geldig is. Dit certificaat ontvang je op de dag van aflevering van je bank of omstreeks deze datum.

 

Het kan soms voorkomen dat het certificaat in je spam is terecht gekomen. 

Welke vlekken vallen onder de garantie?

Dranken, zoals: koffie, thee, chocolademelk, cola, vruchtensap, wijn, bier en likeur. Voedingsmiddelen, zoals: tomatensaus, jus, pindakaas, chocoladepasta, jam, ketchup, mayonaise, curry. Alle af- en uitscheiding van mens en zoogdier, zoals: transpiratie, huidvet, bloed, urine, braaksel, ontlasting.

 

LET OP: vuil op het gestoffeerde meubel ontstaan door normaal gebruik, vallen niet onder de garantie.

 

Help, ik heb een vlek!

Als er een vlek in de stof komt verwijder dan de vaste bestanddelen zoveel mogelijk met een eetlepel. Gebruik nooit een mes of iets anders scherps. Dep gemorste vloeistof met een schone witte doek of tissue (pas op: bedrukt keukenpapier kan afgeven). Maak vervolgens een witte katoenen doek licht vochtig en leg deze op de vlek. Het vuil trekt naar boven in de doek. Laat de doek opdrogen. Spoel de doek daarna uit en ga door zolang de doek nog kleur opneemt van de gemorste vloeistof. Herhaal dit proces to de vlek verdwenen is. De meeste gemorste zaken hebben een kleur van zichzelf zodat je aan de gebruikte witte doek kunt zien of er nog afgifte van het gemorste is. Gebruik koud water bij bloed- of fruitvlekken en warm water bij andere vlekken. (Zie voor verdere uitleg de Protexx garantie) 

 

LET OP: nooit schrobben op de vlek! Als je zelf de vlek niet kunt verwijderen, bel dan het service centre T. 0031 (0)55 357 5411. Het service centre geeft advies hoe de vlek te verwijderen. Het is van belang dat je direct actie onderneemt bij het ontstaan van de vlek en dat je weet wat voor een soort vlek het is. Voor oude/onbekende vlekken geldt de garantie niet.

 

Als het je niet lukt om de vlek er uit te krijgen, dan stuurt Oranje een product naar je toe waarmee dit wel moet lukken of wordt er een afspraak gemaakt om bij jou thuis de vlek te verwijderen. 

 

Liever niet bellen? Je kan ook de vlek aanmelden via de site van Oranje met een omschrijving en foto's.  www.oranjefurniturecare.com 

Gratis Protexx?

Wij willen graag dat je heel lang plezier aan je bank beleeft. De levensduur kun je verlengen door je bank regelmatig te onderhouden, maar ook door de Protexx behandeling. Per zitplaats wordt een toeslag berekend in de winkel van € 40 à € 50. Dus voor een 3-zits bank is dat € 150. En voor een hoekbank € 300, dat bovenop de prijs van de bank komt. 

 

Bij By SIDDE betaal je niets meer. De prijs die je ziet is de prijs inclusief Protexx. 


Firma Oranje BV verstrekt de Protexx garantie. Het is een soort verzekering. Wij kopen de garantie voor je in en als er vlekken ontstaan kun je contact opnemen met Oranje BV om te overleggen hoe het opgelost kan worden. Zorg dat je het certificaat bij de hand hebt.

 

Valt een inktvlek onder de garantie?

Nee, een inktvlek valt niet onder de garantie. Maar je kan altijd bellen met de medewerkers van de servicedesk van Oranje. T 0031 (0)55 357 5411

Oranje is expert op het gebied van vlekken en kunnen je adviseren hoe met deze vlekken om te gaan. Er bestaat een middel tegen inktvlekken die je tegen betaling kunt aanschaffen.

Valt het afgeven van jeans onder de garantie?

Nee, het afgeven van blauwe jeans op de stof valt niet onder de garantie helaas. Een spijkerbroek is gemaakt met wit garen en krijgt zijn kleur door een blauw verfbad. Deze blauwe verf kan afgeven op de stof. Om de verf uit de stof te verwijderen, is een agressief middel nodig die de stof zal beschadigen. Dit is de reden dat het afgeven van jeans niet onder de garantie valt. 

Kan ik de 5 jaar garantie termijn opnieuw verlengen?

Het is helaas niet mogeljik om na 5 jaar Protexx garantie, deze opnieuw met 5 jaar te verlengen. 

Kan ik de bank helemaal laten reinigen?

By SIDDE kan de bank niet voor je reinigen. Maar de verstrekker van de Protexx vlekkengarantie: Oranje BV, kan dit wel voor je doen. Voor klanten van By SIDDE geeft Oranje 50% korting op een algehele reiniging. Normaliter kost dit 240 euro, maar als je in het bezit bent van een Protexx certificaat in de garantietermijn (binnen de 5 jaar na aankoop), dan kost dit 120 euro. 

 

Oranje reinigt je bank op zo'n manier, dat de Protexx bescherming in tact blijft. LET OP, laat je de bank reinigen door een andere firma? Chemische reiniging of reiniging onder hoge temperaturen tast de Protexx beschermlaag WEL aan. 

We helpen je graag.

Ma - Do: 9.00 - 17.00
Vr: 9.00 - 15.00

ideal
bancontact
visa
paypal
afterpay
klarna.svg
thuiswinkel
Je winkelmand (0)
Totaal 0,00
Bekijk order
Terug naar shop