banner By SIDDE

De leukste Scandinavische accessoires voor bij jouw eigen By SIDDE bank.

Gepost op 05-06-18 in Wooninspiratie

De leukste Scandinavische accessoires voor bij jouw eigen By SIDDE bank.

 

Vloerkleed
Een vloerkleed zorgt voor verbinding. De bank, de bijzettafel, de lamp en het vloerkleed worden een eenheid. By SIDDE ontwerpt bijzondere vloerkleden vanwege de kleurstelling of het materiaal gebruik. Bijvoorbeeld Vloerkleed VIGGO die verloopt in kleur. 

 

Sierkussens
Een sierkussen maakt het mogelijk om eenvoudig van kleur te wisselen. Je kan kiezen voor een grafische print of juist een primaire uni kleur. 

 Bijzettafels

Houd de ruimte luchtig en plaats 1 of 2 bijzettafels voor de bank. Een huis vol visite? De bijzettafel pak je makkelijk op zodat het geen sta-in-de-weg wordt. Een ronde bijzettafel breekt de rechte vormen van de bank. 


 

Vloerlampen

Licht is belangrijk in huis en een leeslamp naast de bank is praktisch. Een mooie ranke design vloerlamp geeft nog meer elan aan je bank. De vloerlamp kan je meestal verstellen in hoogte of van richting. Een mooi design naast de bank is lamp Stage Floor van Normann Copenhagen.

 

 

 

 

Vazen

Planten en bloemen maken het interieur levendig. Eenvoudige vormgeving, glaswerk of aardewerk, met een mooie tak. Of een terracotta pot met een pure groene plant.

 

Dit vind je vast ook interessant!