banner By SIDDE

DIY kerstboom van By SIDDE!

Gepost op 14-08-18 in Wooninspiratie

DIY kerstboom van By SIDDE!

DIY ofwel do it yourself of zelfmaken. Deze Scandinavisch geinspireerde DIY is makkelijker dan je denkt en vooral heel leuk om te maken. Zo wordt december nog leuker! Kies je eigen kleur en voeg bijvoorbeeld nog lichtjes toe voor een uniek resultaat! Dus heb je dit weekend een momentje vrij? Ga dan eens lekker aan de slag met deze DIY! Het enige wat je moet doen, is wat kunstslingers en spijkertjes kopen. 

Hieronder vertellen we precies hoe we te werk zijn gegaan!

Bank Frode - Pluche 803 Stone Grey

Benodigdheden:

  • Kerst garland (tuinwinkels)
  • Tangetje 
  • spijkers
  • Hamer

Zo maak je het:

Onze eerste By SIDDE kerstboom is gemaakt van 2x de dennen kerstslinger van de Tuinland. Deze garland hebben we in 6 stroken geknipt. Bedenk in hoeveel stroken jij de garland wilt knippen. Je kan dit gemakkelijk bepalen door eerst te meten hoe lang de onderste strook moet worden. Zaag vervolgens de andere stroken op maat. 

In elkaar zetten: begin met de onderkant. Begin met de langste ‘tak’ en bouw de boom op, door telkens een kortere strook erboven te hangen. Tot en met de derde strook van onderen hebben we telkens gebruik gemaakt van 2 spjijkers per strook. De anderen blijven makkelijk zitten aan 1 spijker, doordat er ijzerdraad in de slinger verwerkt zit.

Succes met de DIY! Deel je het eindresultaat met ons? #bysidde 

 

 

Dit vind je vast ook interessant!