banner By SIDDE

Haal het voorjaar in je interieur met kleur!

Gepost op 26-03-20 in Trends

Haal het voorjaar in je interieur met kleur!

 

Haal het voorjaar in je interieur met kleur!

 

Maart staat bij By SIDDE in het teken van kleuren. Breng de lente in huis met kleuren is het thema. Wat is jouw favoriete kleur in huis? Welk effect hebben kleuren en welke kleur past het beste bij welke kamer? Lees snel verder als je er meer over wilt weten. ⁠

Veel mensen denken dat het kiezen van een kleur permanent en daarom eng is, maar dit hoeft niet zo te zijn! Door een geschikte kleur in je huis te kiezen, kan een kamer er veel groter uitzien of een geheel andere sfeer creëren. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Instagram pagina en laat je inspireren door kleur. 

 

De kleur groen en het effect ervan in huis!

 

Omdat de kleur groen dit seizoen in veel trends terugkomt (bijvoorbeeld in de trend met natuurlijke materialen) zullen we je er meer over vertellen.


 

Groen, een kleur die nooit niet zo populair is geweest als nu. Jammer, want het effect van groen kan helder en kalm zijn, maar ook stimulerend. Lichte tinten kunnen in elke kamer van het huis worden gebruikt. De kleur zorgt voor ontspanning van de slaapkamer tot de woonkamer en de keuken. 

De combinatie van verschillende groene kleuren zorgt voor een harmonieus effect.

Groen wordt het best gecombineerd met bruin. Dit past perfect bij de trend met natuurlijke materialen en de urban jungle trend. Hout is een materiaal dat samen met groen goed past in de Basic & Puur lifestyle. Houten krukken, tafels en andere kleine accessoires zijn essentieel. En natuurlijk niet te vergeten: planten. Deze passen in alle soorten en maten binnen deze groene levenstrend. Grote cactussen of mooie hangplanten, aan jou de keuze!

Deze Mads in Green hoekbank is een mooi voorbeeld van een groene bank.

 

 

Blue is not just a color it's a feeling

 

Soms zie je een woonkamer die meteen goed voelt: "Deze kamer is echt af". Kleur speelt hierin een belangrijke rol. Bij correct kleurgebruik kunnen individuele elementen een geheel vormen en wordt een ruimte gebalanceerd. Het gebruik van donkerblauwe tinten zorgt voor een intieme sfeer. Bijvoorbeeld op de bank of aan de muur. Mannen en vrouwen houden van blauw. In navolging van de trend van denimdrift blijft de donkerblauwe tint populair.

 

 

In deze ruimtes komt de kleur geel het beste tot z'n recht...

 

De kleur geel staat voor harmonie, energie, levensvreugde en warmte. Iets waar we allemaal naar verlangen. Geel is letterlijk de zon in huis en is daarom perfect als eyecatcher. De laatste jaren zien we vooral de warmere okertinten. Geel is te combineren met wit, grijs, taupe en zwart. Durf jij bijvoorbeeld te kiezen voor de Mads hoekbank in de warme kleur croissant of de Knud bank in honinggoud?

 

Een mooi voorbeeld van een geweldige, lichte bank is de Remus in de kleur croissant bruin. Het is letterlijk de zon in huis.

 

 

 

Dit vind je vast ook interessant!