banner By SIDDE

Hoe vind je het perfecte vloerkleed?

Gepost op 11-07-18 in Wooninspiratie

Hoe vind je het perfecte vloerkleed?

Creeer met een kleine aanpassing wat meer gezelligheid en warmte in huis. Het is misschien niet de tijd van het jaar, om het  te hebben over warmte. maar wil jij ook wat meer knusheid in huis? Lees dan gauw verder! 

Hoe kies je een vloerkleed?

Allereerst denk je bij de aanschaf van een vloerkleed na over de afmeting. Wil je hem bijvoorbeeld gedeeltelijk door laten lopen onder de bank? Of leg je het vloerkleed juist voor je zitmeubel, dan lijkt de ruimte wat intiemer. 

Leg oude kranten op de vloer om een idee te krijgen van de ruimte die een vloerkleed inneemt. Eventueel kan je ook met tape de afmeting van het vloerkleed aangeven. 

 

Vloerkleed Viggo

Het perfecte vloerkleed kopen

En, kom je eruit welke maat je nodigt heb? Dan kan je op zoek naar het vloerkleed dat bij jou past. Is je interieur strak en modern, met veel strakke lijnen en veel harde materialen? Dan kies je voor een vloerkleed in dezelfde stijl. Vloerkleed Liv zou bijvoorbeeld goed bij je kunnen passen. Dit vloerkleed is strak en heeft weinig poespas. 

By SIDDE Design Collectie 

Op onze website zijn verschillende materialen en stijlen vertegenwoordigd, wel hebben ze allemaal een Scandinavische twist. Eigentijds, modern en hip! Van laagpolig design tot warme exemplaren en designs met een mooi verloopje. Met zorg hebben wij een kleine collectie vloerkleden samenegsteld, die allemaal identiek passen bij onze banken

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit vind je vast ook interessant!