By SIDDE

Proefzitten

Heb je een bank van By SIDDE ontdekt, maar zou je er toch graag eerst even lekker in willen zitten? Dat kan, maar niet op de manier dat je waarschijnlijk gewend bent. By SIDDE is namelijk een online merk dat inspeelt op de veranderende markt. We hebben geen tussenkomst van showrooms en/of winkels. Onze banken worden alleen online verkocht, mede hierdoor kunnen we snel leveren (binnen 7-9 werkdagen) en onze banken tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Maar hoe kan ik dan mijn bank testen? 

Proefzit bij jou thuis
We begrijpen dat het best spannend kan zijn om een bank te bestellen, zonder dat je erin hebt gezeten. Daar hebben we dan ook wat op bedacht. We bieden de mogelijkheid om de bank thuis in jouw eigen omgeving te testen. Je krijgt van ons 30 dagen de tijd. Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. 

Bij terugkomst in ons magazijn zal de verdere afwikkeling in gang worden gezet en zorgen we dat onze administratie de financiële afhandeling zal gaan verzorgen. Je wordt hier per email van op de hoogte gebracht. Het bedrag ontvang je maximaal 14 dagen nadat de herroepingsmelding is ontvangen. (Mocht de bank beschadigd geraakt zijn tijdens de 30 dagen testperiode, dan wordt het bedrag met inhouding van de waardevermindering aan je teruggestort.)

Uiteraard proberen we er alles aan te doen om een retour te voorkomen. Tenslotte wordt iedere bank, met veel passie in onze fabriek, speciaal op bestelling gemaakt. Daarom staan we 24/7 klaar voor al jouw (woon)vragen. Kom je er niet helemaal uit, vraag ons dan gerust! Zo kan je een weloverwogen beslissing maken.

Lees hier meer over retourneren van je bank. 

Een gratis By SIDDE stofstalenkit
Om de keuze nog wat gemakkelijker te maken hebben we ervoor gekozen om per bank stalenkits samen te stellen. Hierin zitten alle stof en kleurmogelijkheden van het model. Wil je weten waarom het handig is om voorafgaand een stalenkit te ontvangen? Lees dan hier verder. :-) 

Benieuwd wat klanten over ons schrijven?
Inmiddels hebben we al veel mensen blij kunnen maken met onze banken. We hebben zelfs een 9,6 op Kiyoh. Daar zijn we natuurlijk super trots op. Alle beoordelingen lees je via de volgende link