Interieur inspiratie: Binnenkijken bij Nathalie en haar gezin in Stadskanaal.

Interieur inspiratie: binnenkijken in het interieur van Nathalie, met in de hoofdrol bank Sommer in de kleur Silver Grey van By SIDDE. Nathalie woont samen met haar man en 2 zoons, hond en drie poezen in Stadskanaal (Noord Nederland). Nathalie haar passie? Interieur styling. Werken met design, prints en kleur maar uiteindelijk vooral: gewoon lekker rommelen en schuiven in huis.

 

Een uniek plekje in Stadskanaal

Sinds 2001 woont Nathalie in Stadskanaal, een mooi plaatsje in het Noorden van Nederland en in 2003 kwam ook man Bernard erbij. De eerste maanden op dit fijne plekje begonnen met klussen, er werden muurtjes uitgebroken en er kwam onder andere een nieuwe keuken in.

Door de jaren heen ben ik eigenlijk blijven veranderen in huis en pak ik samen met mijn man iedere keer weer een nieuw stuk aan in ons huis.

 

 

 

Nathalie haar passie voor interieur styling

Mijn liefde voor interieur en styling is in de afgelopen jaren eigenlijk pas een beetje ontstaan. Ik was wel eens wat aan het rommelen in huis en deelde wel eens een foto op mijn Instagram pagina en ik merkte dat ik hier energie uithaalde en dat de volgers het ook leuk vonden om af en toe eens binnen te kijken.

Ik kan al blij worden van een kleine verandering met bijvoorbeeld nieuwe kussens! En het leuke is, dat je vrijwel alles kan combineren met onze hoekbank Sommer. Ik rijd graag na mijn werk nog even langs een woon- of kringloopwinkel om te kijken naar de laatste interieur trends of om een uniek item te vinden.


 

   

Rustige basis met bijzondere gekleurde accenten

De basis van het interieur is licht en neutraal en hier zijn we nog iedere dag heel blij mee. Het geeft rust en zorgt ervoor dat je qua kleinere meubels en accessoires nog alle kanten op kan. Wit, hout en zwart accenten zijn kleuren die ik graag op grote vlaktes toepas. Naast de lichte basis vind je overal in het interieur leuke statements van kleur terug, zoals de letter N, de gestreepte kussens, het kattenmandje, de poef maar ook de geliefde citroenenvaas. Ik houd van kleine gekke accessoires in het interieur. Die maken ons huis eigen en persoonlijk.

 


Scandinavisch design gecombineerd met retro

Bij By SIDDE steken we onze liefde voor Scandinavische huizen niet onder stoelen of banken. En wat ons opvalt is dat de stijl van Nathalie zich moeiteloos laat combineren met retro. Check bijvoorbeeld de toffe retro stoel.

 

Je vind in ons interieur verschillende unieke schatten, zo vond ik verschillende mooie accessoires zoals een groene oude schaal op een marktje.

 

De vaas van citroenen

Als je mij vraagt welke vaas mijn favoriet is. Dan is het de knalgele vaas met citroenen. Een echte eye-catcher, waar ik ook elke keer weer super leuke reacties op krijg. Een echte blikvanger hoor!

 

 

De verhuisdroom

Een grote droom van ons? Een oud karakteristiek huis kopen die we geheel naar onze eigen wens kunnen verbouwen. Ik houd van de oude elementen in een huis, gecombineerd met strak Scandinavisch design. We hopen een nieuw droomplekje te vinden binnen nu en een aantal jaar!
Opzoek naar meer wooninspiratie?

Bekijk onze blogpagina met binnenkijkers.

 

We helpen je graag.

Ma - Do: 9.00 - 17.00
Vr: 9.00 - 15.00

* Bezoek een showroom bij jou in de buurt

ideal
creditcard
klarna
paypal
in3
bancontact
trustmark
Je winkelmand (0)
Totaal 0,00
Bekijk winkelmand
Terug naar shop