Op de bank met interieurblogger Sonja van @zusinterieur

Op de bank met Interieur Blogger Sonja van Zus Interieur. In dit artikel vragen wij Sonja onder andere naar haar woonstijl, komen we meer te weten over haar inspiratie bronnen en verteld ze waarom er gekozen is voor de Sommer in Warm Grey. Ben je benieuwd? Laten we de ontdekkingsreis dan snel beginnen...

 

Waar heb je By SIDDE voor het eerst ontmoet?

Ik leerde By SIDDE kennen via een post op Instagram. Naast dat ik de banken een enorm mooi design vond hebben, sprak mij de korte levertijd enorm aan. Ik heb namelijk een hekel aan lange levertijden...  

 

 

Welke By SIDDE bank heb je thuis en waarom heb je voor dit design gekozen?

Ik heb de Sommer thuis staan. Ik heb voor dit ontwerp gekozen, omdat deze bank een tijdloos ontwerp heeft en lekker groot is. Ik wil nog wel eens van interieur veranderen en deze bank past overal wel bij. Daarbij komt dat de bank geïmpregneerd is, wat in ons huishouden ideaal is. Er wil nog wel eens het e.e.a. mis gaan met eten of drinken.

 

Hoe zou je jouw woonstijl omschrijven?

Dat wil nog wel verschillen. Maar op dit moment noem ik mijn stijl industrieel scandinavisch.

 

 

Welke interieurtrend van dit moment is jouw favoriet?

Niet alleen van dit moment, maar eigenlijk altijd is de scandinavische trend. Dit is eigenlijk altijd mijn basis voor mijn interieur en wil dan nog wel eens spelen met andere trends. Zo heb ik wel eens een vintage touch aangebracht en op dit moment een beetje industrieel. 

 
Waar haal jij jouw (interieur) inspiratie vandaan?

Voornamelijk Instagram, woonbladen en woonprogramma's. Maar Instagram blijft wel mijn nummer 1 inspiratiebron. 

 

 

 

Als je By SIDDE in één zin zou omschrijven? Wat zou je dan over ons zeggen?

By SIDDE banken zijn een lust voor het oog, waar voor elk interieur wel een passende bank te vinden is.

 

Is bank Sommer ook jouw favoriete bank? Bekijk hem dan hier in onze online shop. Onze banken worden binnen 7 tot 9 werkdagen geleverd, inclusief een Protexx vlekkenbehandeling. 

 

Ben je in het bezit van een mooie By SIDDE bank en wil je ook deelnemen aan dit gezellige interview? Stuur ons dan een mailtje! Er zijn nog een paar plekken vrij.
Volgende maand gaan we opnieuw iemand ontmoeten...

Auteur: By SIDDE
Fotograaf: Sonja van @zusinterieur

We helpen je graag.

Ma - Do: 9.00 - 17.00
Vr: 9.00 - 15.00

* Studio uitsluitend op afspraak geopend

ideal
bancontact
visa
paypal
klarna
trustmark
Je winkelmand (0)
Totaal 0,00
Bekijk winkelmand
Terug naar shop