banner By SIDDE

Win een interieur make-over t.w.v. ruim 3000,-.

Gepost op 07-02-19 in Trends

Win een interieur make-over t.w.v. ruim 3000,-.

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat we weer zin hebben in verandering in het interieur. En ja de titel verklapt het al. Deze gehele maand februari maak je kans op een woonkamer make-over ter waarde van ruim 3000,-. 
 

Wat houdt deze make-over precies in?

Instagram volgers kunnen kans maken op een interieur make-over, met in de hoofdrol een bank van By SIDDE. De winnaars van de woonkamer make-over winnen een nieuw interieur - uitgevoerd door onze interieurstylisten - ter waarde van ruim 3000,-. De winnaar wordt bekend gemaakt op donderdag 7 maart.


1. Gratis mini interieuradviesplan inclusief geheel verzorgde make-over

Van onze professionele interieuradviseurs krijg je vooraf een mini interieuradviesplan thuisgestuurd. Voorafgaand zullen de interieurstylisten bij je thuis komen voor een kennismaking. We bekijken de desbetreffende ruimte en maken op basis van onze voorwaarden en jouw wensen en voorkeuren een passend voorstel. In dit plan gebruiken we de meubels en accessoires die in onze actievoorwaarden zijn opgenomen.

 

Hoe maak je kans op de interieur make-over t.w.v. 3000,-?

Je maakt kans op onze interieur make-over door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief en een reactie te plaatsen onder dit Instagram bericht. We zijn benieuwd waarom jij graag zou willen winnen. 

 

Hoe maak je meer kans?

• Deel een foto op Instagram van jouw huidige woonkamer met de hashtag #bysiddemakeover. En tag ons in de foto.

Lees hier de actievoorwaarden voor deze actie.  

 

 

Dit vind je vast ook interessant!